Το άλλοτε στολίδι της πόλης μας, Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο ΓΣΟ, έχει περιέλθει σε αχρησία, με αποτέλεσμα να καταστεί εστία βρομιάς και δυσοσμίας, με αρκετούς συμπολίτες μας να σχολιάζουν το γεγονός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για το θέμα επικοινωνήσαμε με τον δήμαρχο Λεμεσού Νίκο Νικολαΐδη, ο οποίος μας ανέφερε ότι οι εργασίες αναβάθμισής του, θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις.

 

Όπως χαρακτηριστικά είπε, εντός των ημερών θα γίνει η προσφοροδότηση για την Α’ φάση και οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου 5 μήνες, ενώ το κόστος υπολογίζεται να ανέλθει στις €500.000. Συγκεκριμένα, η Α’ φάση περιλαμβάνει τη βελτίωση και αναβάθμιση των τριών υφιστάμενων γηπέδων σε ένα γήπεδο τένις, ένα γήπεδο mini football και ένα γήπεδο καλαθόσφαιρας, καθώς και την αναβάθμιση του πλατειακού χώρου στο νότιο μέρος του ΓΣΟ, κυρίως με εργασίες δαπέδου και ηλεκτροφωτισμού.

 

Όσον αφορά τη Β’ φάση του έργου, ο κ. Νικολαΐδης ανέφερε ότι η προσφοροδότηση υπολογίζεται να γίνει στο τέλος Νοεμβρίου 2021 και οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου 8 μήνες. Όπως επισήμανε, η Β’ φάση περιλαμβάνει τη διαμόρφωση / αναβάθμιση υφιστάμενων κτιρίων σε αίθουσες γυμναστικής και γενικά υποδομών αθλητικών δραστηριοτήτων, την κατασκευή Μουσείου Αθλητικής Ιστορίας Λεμεσού (κέλυφος), εργασίες βελτίωσης της καφετέριας και του περιπτέρου, εργασίες περίφραξης και αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού. Το κόστος για τις πιο πάνω εργασίες υπολογίζεται να ανέλθει στο €1 εκ, τόνισε.

Διαβάστηκε 986 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top