Η Κυπριακή Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες ΚΕΣΟΑ ανακοίνωσε ότι στην προσπάθεια της να φέρει πιο κοντά τους Olympians της Κύπρου, προβαίνει σε πάρα πολλές δραστηριότητες με στόχο και την προβολή των ιδεωδών του Ολυμπισμού.
 

Σε ανακοίνωση αναφέρει ότι σε συνεργασία με τον Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Περιοχών Κώστα Χαμπιαούρη και με την ευγενή παραχώρηση οικοδομήματος του Κοινοτικού Συμβουλίου της κοινότητας του Αγίου Αμβροσίου Λεμεσού θα δημιουργηθεί εκεί Αθλητικό Μουσείο.
 

Το Μουσείο πέραν από εκθέματα των Olympians της Κύπρου θα φιλοξενεί εκθέματα Ηρώων – Αθλητών του Απελευθερωτικού Αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α αλλά και εκθέματα της πρώτης Εθνικής Ομάδας Ανδρών Ποδοσφαίρου της χώρας μας, η οποία αγωνίστηκε το 1960 με την Εθνική Ομάδα του Ισραήλ.
 

Η ΚΕΣΟΑ καλεί όλους τους Κύπριους Olympians να ανταποκριθούν και να παραχωρήσουν, μεταφέρουν ή αποστείλουν το όποιο υλικό από την ενεργό δράση τους, φωτογραφίες ή/και αντικείμενα, τα οποία θα ήθελαν να μοιραστούν με τον κόσμο και να αποτελέσουν εκθέματα στο Μουσείο.


ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 114 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top