Με τη στήριξη της αντιπροσωπείας Unicars, o Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού ανακοινώνει την έναρξη της καμπάνιας οικονομικής ενίσχυσης «Στηρίζω τον ΝΟΛ». Έχοντας ως στόχο την οικονομική ενδυνάμωση του Ομίλου, και κατά συνέπεια τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας του ΝΟΛ, ο ιστορικός μας Όμιλος στρέφεται προς το κοινό.

 

Με τη στρατηγική συνεργασία αυτή, η εταιρεία Unicars γίνεται Επίσημος Χρυσός Χορηγός του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού για το έτος 2021. «Εκ μέρους του Δ.Σ., της Διεύθυνσης, των Μελών, των προπονητών και αθλητών του ΝΟΛ, εκφράζω τις ιδιαίτερες μας ευχαριστίες στην εταιρεία Unicars για την γενναιοδωρία της προς την προσπάθεια επιβίωσης που κάνει ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι για τον αθλητισμό», ανάφερε ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Λ. κύριος Νίκος Χαραλαμπίδης.

Η κυρία Χριστιάννα Διογένους, CEO της Unicars, δήλωσε ότι «η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και ειδικότερα η στήριξη του Κυπριακού Αθλητισμού είναι βαθιά χαραγμένες στο DNA της Unicars. Με χαρά αποδεχτήκαμε την πρόταση για συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού προκειμένου να στηρίξουμε τις προσπάθειες για την ενίσχυση του και την συνέχιση του πολύ σημαντικού έργου που επιτελεί. Η Unicars στέκεται αρωγός στις προσπάθειες του ΝΟΛ αλλά και των αθλητών προκειμένου να συνεχίσουν να ασχολούνται με το αγαπημένο τους άθλημα όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Στις κρίσιμες περιόδους που διανύουμε, είναι υποχρέωση όλων η στήριξη του αθλητισμού που αποτελεί από τις πλέον σημαντικές ανθρώπινες δραστηριότητες με πολλαπλά οφέλη για την σωματική και ψυχική υγεία αλλά και την κοινωνία.»

 

naftikos1

 

Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός προς το κοινό και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εξασφαλίσει λαχνό εισφοράς και να λάβει μέρος στην κλήρωση για ένα αυτοκίνητο Volkswagen T-Cross Trendline 1.0TSI 110PS DSG, αξίας €19.130 από την εταιρεία Unicars. Ο κάθε λαχνός εισφοράς ανέρχεται στα €50 και το κοινό μπορεί να τους εξασφαλίσει είτε από τα γραφεία του Ομίλου μας, είτε μέσω διαδικτύου στο σύνδεσμο που ακολουθεί: https://tickets.limassolnauticalclub.com/support-lnc. Για τους σκοπούς οικονομικής ενίσχυσης του Ομίλου έχουν διατεθεί 1200 λαχνοί εισφοράς. Η καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης του ΝΟΛ θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021 και η κλήρωση θα λάβει χώρα στις 2 Απριλίου, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω της υπηρεσίας live streaming στα ΜΚΔ του ΝΟΛ.

 

Όροι και Προϋποθέσεις καμπάνιας οικονομικής ενίσχυσης “Στηρίζω τον Ν.Ο.Λ.”, με την υποστήριξη της UNICARS.

1. Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού (εφεξής ΝΟΛ), Σωματείο εγγεγραμμένο στον Έφορο Σωματείων, (‘Διοργανωτής’) προκηρύσσει καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης του Ομίλου, με την υποστήριξη της UNICARS, και τίτλο “Στηρίζω τον Ν.Ο.Λ.” (εφεξής Διαγωνισμός’).

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό: Στο Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Kύπρου άνω των δεκαοκτώ (18) ετών.

3. Ρητά δηλώνεται και διευκρινίζεται ότι από το Διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του ΝΟΛ, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εργαζόμενοι της Unicars και των συνδεδεμένων αυτών επιχειρήσεων, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς των ανωτέρω μέχρι α’ βαθμού.

4. Διάρκεια του Διαγωνισμού: Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 10.01.2021, ώρα [12.00] έως και 31.03.2021 ώρα [12.00] (‘Διάρκεια’).

5. Αριθμός Λαχνών Ενίσχυσης: Θα διατεθούν συνολικά 1200 λαχνοί, εντός της προβλεπόμενης διάρκειας του διαγωνισμού, όπως ορίζεται στο σημείο 4. 

6. Τρόπος Συμμετοχής στον Διαγωνισμό Κληρώσεις: Με την επιφύλαξη των όρων του παρόντος κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό εξασφαλίζοντας λαχνό, ή/και λαχνούς οικονομικής ενίσχυσης, που διαθέτει ο ΝΟΛ. Ως συμμετοχές νοούνται οι κάτοχοι λαχνού ή/και λαχνών στήριξης εντός της προβλεπόμενης διάρκειας του διαγωνισμού, όπως ορίζεται στο σημείο 4.

7. Η Κλήρωση θα αναδείξει ένα (1) νικητή. Από την κλήρωση θα αναδειχθεί και ένας (1) επιλαχόντας. Η κλήρωση θα γίνει στις 02.04.2021.

8. Δώρο:  VW T-Cross Trendline 1.0TSI 110PS DSG αξίας €19.130. Το αυτοκίνητο που απεικονίζεται στα υλικά της επικοινωνίας του διαγωνισμού, δεν είναι αυτό που θα παραλάβει ο νικητής, αναφορικά με το χρώμα, την έκδοση και τον εξοπλισμό.

9. Ενημέρωση για Παράδοση των Δώρων: Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά και το όνομα του  θα αναρτηθεί σε σχετικό άρθρο του ΝΟΛ στα ΜΜΕ και ΜΚΔ, σύμφωνα με τα οριζόμενα υπό το άρθρο 7 ανωτέρω. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από τη λήξη του Διαγωνισμού ή σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κριθεί ότι η συμμετοχή του δεν ήταν έγκυρη, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου, το οποίο γεννάται στον επιλαχόντα που θα έχει αναδειχθεί από την κλήρωση.

10. Ευθύνη Διοργανωτή: Ο Διοργανωτής δε θα ευθύνεται για πραγματικά ελαττώματα που τυχόν εμφανισθούν στο Δώρο, δεδομένου ότι η ευθύνη του Διοργανωτή περιορίζεται στην παράδοση του δώρου στους νικητές. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη του Διοργανωτή θα περιορίζεται στην αξία του δώρου και σε καμία περίπτωση δεν θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.

11. Το Δώρο που θα δοθεί στο πλαίσιο του Διαγωνισμού είναι προσωποπαγές και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα προϊόντα ή δώρα.

12. Διευκρινίζεται ότι ο Διοργανωτής ουδέν κόστος καλύπτει, το οποίο ενδεχομένως δημιουργηθεί στο πρόσωπο των νικητών εκ της αξιοποίησης του Δώρου πέραν των αναφερομένων στο παρόν.

13. Οι Νικητές παραχωρούν στο Διοργανωτή το δικαίωμα δημοσίευσης του ονόματός τους και φωτογραφικό υλικό για διαφημιστικούς σκοπούς, χωρίς αμοιβή.

14. Στο πλαίσιο του παρόντος Διαγωνισμού ο Διοργανωτής θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων που αναφέρονται ανωτέρω (ονοματεπώνυμο και αριθμό κινητού τηλεφώνου), τα οποία δε θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας, παρά μόνο για σκοπούς της κλήρωσης και ειδοποίησης των νικητών. Η συμμετοχή κάθε διαγωνιζόμενου στο Διαγωνισμό και η γνωστοποίηση των στοιχείων του στον Διοργανωτή αποτελεί ρητή συγκατάθεσή τους για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων αυτών από τον Διοργανωτή και/ή τους συνεργάτες του προς σκοπό της κλήρωσης και μόνο. Η διαχείριση αυτή των δεδομένων θα πραγματοποιείται εντός του νομικού πλαισίου και υπό τις εγγυήσεις που θέτει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και η εκάστοτε εσωτερική νομοθεσία. Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα διαγραφούν σε μια εβδομάδα με την αποπεράτωση του Διαγωνισμού.

15. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων και προϋποθέσεων.

16. Mε την υποβολή των δεδομένων, ο χρήστης επιβεβαιώνει ότι έχει διαβάσει και συμφωνήσει με τους Όρους και Προϋποθέσεις που διέπουν τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, όπως και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, όπως δημοσιεύεται διαδικτυακά στην ιστοσελίδα www.limassolnauticalclub.com και συμπληρώνει τους παρόντες όρους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στη γραμματεία του ΝΟΛ στο 25318181, μέσω email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., μέσω Live Chat (www.limassolnauticalclub.com) και Messenger (https://www.facebook.com/NOLimassol).

Ευχαριστούμε θερμά το κοινό για την έμπρακτη στήριξη σε μια περίοδο δοκιμασίας για τον αθλητισμό και την κοινωνία ευρύτερα.

 

Διαβάστηκε 251 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top