Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά σχετικά με την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, αφήνει ο Ιάπωνας Υπουργός Τάρο Κόνο.
 

 

Ο Ιάπωνας Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, όπως μεταδίδεται από διεθνή πρακτορεία, είπε πως δεδομένης της κατάστασης του κορωνοϊού, μπορεί να συμβεί ο,τιδήποτε. «Η οργανωτική επιτροπή και η ΔΟΕ, πρέπει φυσικά να σκεφθούν για σχέδια έκτακτης ανάγκης», πρόσθεσε και διευκρίνισε ωστόσο πως η ιαπωνική κυβέρνηση προετοιμάζεται σταθερά για τους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.
 
Πάντως, η χώρα λαμβάνει ολοένα και πιο αυστηρά μέτρα για να περιορίσει τα κρούσματα ενόψει των Ολυμπιακών και σύμφωνα με ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού πρακτορείου Kyodo News, η Ιαπωνία θα κλείσει τα σύνορά της έως τις 7 Φεβρουαρίου.


Όπως μεταδίδεται, από το κλείσιμο των συνόρων θα επηρεαστούν και οι αθλητικές δραστηριότητες, καθώς θα απαγορεύεται η έλευση ξένων αθλητών και προπονητών.

 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 97 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top