Σε ενέργειες προς το Υπουργείο Υγείας έχει προβεί η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και σύντομα αναμένονται τα αποτελέσματα για τους αθλητές και τα διάφορα αθλήματα, σε σχέση με τα περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ από τις 10 Ιανουαρίου.
 

 

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΚΟΕ, μετά από την έκδοση του διατάγματος η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή μελέτησε τις σχετικές πρόνοιες, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψιν, εισηγήσεις σημαντικού αριθμού Αθλητικών Ομοσπονδιών και παραγόντων του αθλητισμού, οι οποίες είναι απόλυτα κατανοητές.
 


Η ΚΟΕ σε συνεργασία και συντονισμό με τον ΚΟΑ, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, έχουν προβεί και αναμένονται σύντομα τα αποτελέσματα.
 


Τέλος, η ΚΟΕ καλεί όλες τις Αθλητικές Ομοσπονδίες, Σωματεία, Αθλητές και Προπονητές, όπως σεβαστούν και εφαρμόσουν στην ολότητα τους τα εν ισχύ διατάγματα, σημειώνοντας αναγνωρίζει τις προσπάθειες του Υπουργείου Υγείας στο δύσκολο έργο που ανέλαβε.
 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 143 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top