Κοινή θέση της ΚΟΠ και του ΠΑΣΠ είναι πως τα πρωταθλήματα θα πρέπει να επαναρχίσουν και να ολοκληρωθούν στο γήπεδο.
 

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εξέτασαν στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης την κατάσταση που διαμορφώνεται στο κυπριακό ποδόσφαιρο, μετά και την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης να αναστείλει όλες τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, εκτός από τα πρωταθλήματα Α’ κατηγορίας.
 

 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε ανταλλαγή απόψεων επί συγκεκριμένων ζητημάτων και αναπτύχθηκαν προβληματισμοί και σκέψεις για τα επόμενα βήματα, υπό το βάρος της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορωνοϊού.
 
Κοινή θέση των δύο πλευρών είναι πως τα πρωταθλήματα θα πρέπει να επαναρχίσουν και να ολοκληρωθούν στο γήπεδο.


Στην τηλεδιάσκεψη από πλευράς ΚΟΠ συμμετείχαν ο Πρόεδρος, Γιώργος Κούμας και ο Γενικός Διευθυντής, Ανθούλης Μυλωνάς.

 

Τον ΠΑΣΠ εκπροσώπησε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος, Σπύρος Νεοφυτίδης, οι νομικοί σύμβουλοι του Συνδέσμου, Πάρις Σπανός και Λοΐζος Χατζηδημητρίου και οι ποδοσφαιριστές Ευγένιος Αντωνίου και Γιώργος Λοΐζίδης εκ μέρους των μικρών Κατηγοριών.

 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 114 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top