Ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής βάζει πλώρη για νέες επιτυχίες το 2021. Ανέφερε πως θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα της EURO NASCAR 2 πριν πάρει προαγωγή για την PRO, ενώ όρισε χρονικά την απόφασή του τον Φεβρουάριο.

"Ήταν μια πολύ καλή χρονιά κατά την οποία πέτυχα όλους τους στόχους που είχα θέσει. Εάν δεν υπήρχαν ατυχίες σε δύο αγώνες, θα ήμουν στην πρώτη τριάδα» ανέφερε  ο Βλαδίμηρος, κάνοντας μια ανασκόπηση των πέντε γύρων του φετινού πρωταθλήματος", ανέφερε.Σε συνέντευξη Τύπου που διεξήχθη σήμερα ο Κύπριος οδηγός και ο Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της REMEDICA Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου, ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους και για την επόμενη χρονιά.

 


Ο Κύπριος οδηγός είπε ότι έχει αρκετές προτάσεις για του χρόνου και θα αποφασίσει με ποια ομάδα και σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί.


 

Μετά από χρόνια στα καρτ, στη Formula 4 και στη Formula 3, ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής έκανε το 2020 το μεγάλο βήμα, μεταπηδώντας στα αυτοκίνητα πίστας και στη πιο δημοφιλή τους μορφή παγκοσμίως, τα NASCAR. Αγωνίστηκε με μια πισωκίνητη Ford Mustang και το Νο1 στις πόρτες.
 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 95 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top