Κρίσιμα ζητήματα που καλούνται να διαχειριστούν  η ΚΟΠ και τα Σωματεία Α` Κατηγορίας, εν μέσω πανδημίας, συζητήθηκαν στη χθεσινή σύσκεψη της ηγεσίας της Ομοσπονδίας με τους Προέδρους των 14 σωματείων Α’ Κατηγορίας.Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΠ, παρουσιάστηκε από την Ομοσπονδία η φόρμουλα διαμοιρασμού της έκτακτης χορηγίας και του δανεισμού προς τα σωματεία. 


 

Επίσης, η ΚΟΠ ανέλυσε τις αλλαγές που προωθούνται στο πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων σε σχέση με τον κορωνοϊό, το οποίο θα τεθεί προς έγκριση σε συνέδρια του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

 

Όπως αναφέρει η ΚΟΠ, στην συνάντηση συζητήθηκαν κι αλλά θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, καταστατικές αλλαγές και οικονομικά ζητήματα. Η συζήτηση θα συνεχιστεί σε επόμενες συναντήσεις που θα ακολουθήσουν. 

 
ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 117 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top