Στις επιπτώσεις της πανδημίας, που πλήττουν μεταξύ άλλων και τον αθλητισμό, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ξιφασκίας δεν έμεινε αμέτοχη, αλλά  προχώρησε σε έμπρακτη στήριξη τόσο των σωματείων αλλά και των προπονητών τους που πλήγηκαν σημαντικά από την διακοπή της αγωνιστικής δραστηριότητας και την αναστολής λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.
 


Ανακοίνωση της ΚΟΞ αναφέρει ότι παραχώρησε χρηματική χορηγία στα πέντε σωματεία μέλη της και τους προπονητές τους, μέσα από τους σχεδιασμούς ανάπτυξης βάσης και ταλέντων, ενώ παρείχε στους αθλητές της Εθνικής ομάδας χρηματική επιβράβευση σε εφαρμογή του σχεδιασμού κινήτρων.


 

Επιπρόσθετα, σημειώνει ότι το νέο ΔΣ θέλοντας να θέσει μακροπρόθεσμους στόχους για την βελτίωση και ανάπτυξη του αθλήματος, προτίθεται να εκπονήσει 4ετή στρατηγικό σχεδιασμό που θα καλύπτει την διάρκεια της θητείας του. Σε αυτή την προσπάθεια και επιδιώκοντας στενή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους του αθλήματος, έχει ξεκινήσει σειρά συναντήσεων και συζητήσεων με προπονητές, διαιτητές και παράγοντες των σωματείων, με στόχο την καταγραφή εισηγήσεων, προβλημάτων και αναγκών.

 

Επιδίωξη είναι η ετοιμασία του σχεδιασμού στη βάση κοινής πολιτικής όλων των σωματείων και η κατάθεσή του για έγκριση στην Γενική Συνέλευση που προγραμματίζεται τον Φεβρουάριο του 2021, καταλήγει.

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 123 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top