Ντοκιμαντέρ για τα αίτια θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα ετοιμάζει η Discovery UK μέσω της ITN Productions, της οποίας ανέθεσε την παραγωγή.
 

 

Ο τίτλος «Τι σκότωσε τον Μαραντόνα;» προέρχεται από το γεγονός πως μερικές εβδομάδες μετά το θάνατο του Μαραντόνα, οι πραγματικές αιτίες του θανάτου του, παραμένουν μυστήριο.
 


Σύμφωνα με την ισπανική Mundo Deportivo, το ντοκιμαντέρ θα εξετάσει τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη ο θάνατος του Μαραντόνα, ρίχνοντας φως στη ζωή που έκανε. 
 

 

Όπως μεταδίδεται από τα διεθνή Πρακτορεία, στο πλαίσιο ετοιμασίας του ντοκιμαντέρ θα επιχειρηθούν να ληφθούν συνεντεύξεις με γιατρούς, επιστήμονες που έχουν σχέση με τον αθλητισμό καθώς και άτομα που βρίσκονταν κοντά στον Μαραντόνα, τα οποία μπορούν να μιλήσουν για τις πτυχές της ζωής του.  
 

 
Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην πλατφόρμα Discovery Plus από τις 28 Δεκεμβρίου 2020.
 

 

Στο μεταξύ, Δικαστήριο στην Αργεντινή έχει αποφασίσει πως το σώμα του Μαραντόνα "πρέπει να διατηρηθεί" σε περίπτωση που χρειαστεί το DNA για τεστ πατρότητας. Ο Μαραντόνα έχει αναγνωρίσει τέσσερα παιδιά στην Αργεντινή και ένα στην Ιταλία, ενώ πριν από δύο χρόνια η Μαγκάλι Γκιλ αποκάλυψε ότι ο βιολογικός της πατέρας ήταν ο Αργεντίνος θρύλος. 

 
ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 144 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top