Ο ΚΟΑ προσπαθεί με εισηγήσεις, προτάσεις και διευκρινίσεις προς το υπουργείο Υγείας να μειώσει τις αρνητικές επιπτώσεις στα γυμναστήρια εξαιτίας της Πανδημίας και του συνεπακόλουθου κλεισίματος των επιχειρήσεων.
 
Αυτό διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης την αντιπροσωπεία του ΔΣ του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών  Γυμναστηρίων, σε συνάντηση που είχαν την περασμένη βδομάδα.

 


Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑ, στη συνάντηση συζητήθηκαν τα πρόσφατα υγειονομικά μέτρα που πάρθηκαν για αντιμετώπιση της πανδημίας και πώς αυτά επηρεάζουν τον τομέα των γυμναστηρίων.

 


Ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε ότι ο Οργανισμός αντιλαμβάνεται την κατάσταση που δημιουργήθηκε και προσπαθεί με εισηγήσεις, προτάσεις και διευκρινίσεις προς το υπουργείο Υγείας, ούτως ώστε να μειωθούν οι αρνητικές επιπτώσεις, ενώ την ίδια ώρα συνέστησε υπομονή για να ξεπεραστεί με τις λιγότερες απώλειες αυτό το δεύτερο κύμα. Επιβεβαίωσε, επίσης, ότι η άριστη συνεργασία και επικοινωνία με τον Σύνδεσμο θα συνεχιστούν και ο ΚΟΑ αντικρίζει θετικά τις προτάσεις που θα καταθέσει ο Σύνδεσμος προς τα αρμόδια υπουργεία για σχέδιο στήριξης του τομέα τους.
 


Επιπλέον, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ ενημέρωσε για την πρόοδο της δεύτερης φάσης της Δημόσιας Διαβούλευσης για την τροποποίηση των Περί Ιδιωτικών Σχολών Γυμναστικής Κανονισμών. Αναφέρθηκε επίσης και στις πρόσφατες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου  του Οργανισμού που αφορούν τον τομέα του ελέγχου των ιδιωτικών σχολών γυμναστικής, τονίζοντας ότι ο τομέας αυτός είναι ψηλά στην ατζέντα του ΔΣ.


 

Εκ μέρους του Οργανισμού παρέστη επίσης ο αρμόδιος λειτουργός  Μιχάλης Τερεζόπουλος. Εκ μέρους του ΔΣ του  Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών  Γυμναστηρίων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Μιχάλης Σιεκκερής, ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Αντωνίου και ο Οργανωτικός Γραμματέας Μάριος Κούτζιης.
 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 225 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top