Μήνυμα υποστήριξης προς τους συναδέλφους τους των μικρότερων κατηγοριών, κάνοντας μονόλεπτη διαμαρτυρία αδράνειας στον αγώνα τους, θα στείλουν οι ποδοσφαιριστές της Α’ κατηγορίας στην ώρα της έναρξης των αγώνων της 11ης αγωνιστικής.
 


Σε σημερινή ανακοίνωση ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ) αναφέρει ότι «εκατοντάδες ποδοσφαιριστές των μικρότερων κατηγοριών βρίσκονται εκτός δράσης, λόγω της υπερβολικής απόφασης του Υπουργείου Υγείας να αποκλείσει τον αθλητισμό στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, παρά το γεγονός ότι τα κρούσματα στα γήπεδα είναι μηδαμινά» και προσθέτει ότι «ακούγοντας την κραυγή απόγνωσης των παικτών των μικρότερων κατηγοριών, μετέφερε την εισήγηση αυτή στους παίκτες της Α’ κατηγορίας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά».
 
«Μέσα από την ενέργεια αυτή, σκοπός είναι να σταλεί το μήνυμα ότι οι παίκτες στις μικρότερες κατηγορίες δεν είναι εργαζόμενοι δεύτερης διαλογής, ενώ στέλνεται και το μήνυμα ότι τα μέτρα αυτά πλήττουν σοβαρά και τα σωματεία, που χωρίς έσοδα, δεν θα μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν», προσθέτει.
 


Συγκεκριμένα, ο ΠΑΣΠ αναφέρει ότι με τη σέντρα των αγώνων του Σαββατοκύριακου, οι παίκτες της α’ κατηγορίας θα προβούν σε μονόλεπτη διαμαρτυρία αδράνειας και προσθέτει ότι «αυτό θα αποτελεί ένδειξη στήριξης προς τους ποδοσφαιριστές των μικρότερων κατηγοριών, τους οποίους κινδυνεύει η υγεία τους λόγω της αποχής», αλλά «και προς τα σωματεία όλων των κατηγοριών, τα οποία πλήττονται οικονομικά από την απαγόρευση προσέλευσης των φιλάθλων και το λουκέτο στο άθλημα».


 
Ο ΠΑΣΠ αναφέρει ότι η αλληλεγγύη που επιδεικνύουν όλοι οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους, φέρνει περηφάνεια στον σύνδεσμο ποδοσφαιριστών, αφού μέσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, μόνο ενωμένοι μπορούν οι παίκτες να διεκδικούν με επιτυχία αυτά που δικαιούνται.

 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 23 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top