Μέχρι το τέλος του έτους θα αποφασιστούν τα απαραίτητα «αντίμετρα» για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο που προγραμματίστηκαν να πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2021 αφού είχαν αναβληθεί φέτος εξαιτίας της Πανδημίας του κορωνοϊού.


 
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΔΟΕ, Τζον Κόατες, η απόφαση «αυτή την στιγμή είναι να προχωρήσουμε» με τους αγώνες, σημειώνοντας πως αυτό που περιμένουν είναι να αποφασιστούν ποια αντίμετρα πρέπει να ληφθούν ανάλογα με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται ο κορωνοϊός.
 
«Η έκταση των τελετών, η έκταση της συμμετοχής του πλήθους, κάθε απαραίτητη καραντίνα όταν φτάνουν στην Ιαπωνία. Όλα αυτά τα πράγματα. Και μέχρι να φτάσουμε στο τέλος του έτους θα κάνουμε μια αξιολόγηση σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να εφαρμόσουμε», είπε.


 
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως αξιωματούχοι του Τόκιο, δήλωσαν ότι σκοπεύουν να αρχίσουν τους Αγώνες το 2021, ακόμη και αν η πανδημία δεν έχει μειωθεί σημαντικά.


 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 117 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top