Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθούν τα προγραμματισμένα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Στίβου Παίδων – Κορασίδων  και Ανδρών – Γυναικών.Σύμφωνα με την ΚΟΕΑΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη τα νέα δεδομένα με την πανδημία του κορωνοϊού, τα νέα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Υγείας και έχοντας πάντοτε στις προτεραιότητες της την υγεία και ασφάλεια όλων των συμμετασχόντων στους αγώνες, αποφάσισε όπως τα προγραμματισμένα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων – Κορασίδων  και Ανδρών – Γυναικών, διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.


 
Στο στάδιο θα επιτραπεί  η παρουσία των αθλητών – τριών που έχουν επιλεγεί να συμμετάσχουν στα αγωνίσματα σύμφωνα με το προκαθορισμένο ωρολόγιο πρόγραμμα, κάθε ημέρα ξεχωριστά, οι προπονητές που θα δηλωθούν από τους Γυμναστικούς Συλλόγους, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ. Σ. της ΚΟΕΑΣ, ειδικά προσκεκλημένοι της Ομοσπονδίας, οι κριτές που έχουν καθορισθεί να στελεχώσουν την αγωνόδικο επιτροπή και το απαραίτητο προσωπικό για τη διεξαγωγή των αγώνων.


 
Όλοι όσοι θα παρευρεθούν στο στάδιο θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με μάσκα περιλαμβανομένων και των αθλητών – τριών. Οι αθλητές θα αφαιρούν τη μάσκα την ώρα της προθέρμανσης και του αγώνα.


 
Σημειώνεται στην ανακοίνωση, πως οι γονείς, οι φίλοι και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη των αγώνων μέσα από το live streaming στη σελίδα της ομοσπονδίας στο Facebook και από την ειδική ιστοσελίδα Cyprus.opentrack.run.ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 166 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top