Μονούς αγώνες στον Α’ και στον Β’ γύρο της διοργάνωσης και διπλούς αγώνες στην προημιτελική και ημιτελική φάση, προνοεί η προκήρυξη της ΚΟΠ για το Κυπέλλου Α’ και Β’ κατηγορίας Coca - Cola 2020-2021.


 
Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία στην ιστοσελίδα της, οι κυπριακές ομάδες που θα αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δηλαδή, η Ομόνοια, η Ανόρθωση, το ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων δεν θα συμμετάσχουν στον Α’ γύρο του Κυπέλλου. 


 
Ομάδες που θα εξασφαλίσουν συμμετοχή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης δεν θα συμμετάσχουν ούτε στο Β’ γύρο της διοργάνωσης.


 
Επίσης, οι αγώνες στον Α’ και στο Β’ γύρο θα είμαι μονοί. Διπλοί θα είναι οι αγώνες στην προημιτελική και στην ημιτελική φάση.
 


Τον τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου είχε εγκρίνει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ σε συνεδρία του στις 6 Ιουλίου.


 
Τα σωματεία που επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να το πράξουν γραπτώς το αργότερο μέχρι τις 29 Ιουλίου στις 12:00 το μεσημέρι.


 
ΚΥΠΕ

Διαβάστηκε 91 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top