Με τον αθλητισμό να αποτελεί το μεγαλύτερο κοινωνικό φαινόμενο στον κόσμο, «η πανδημία του COVID-19 και το παγκόσμιο lockdown, ανέδειξαν τον καθοριστικό ρόλο των δημοσιογράφων του αθλητικού ρεπορτάζ στην ενημέρωση και ψυχαγωγία του κοινού» αναφέρει η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου, ανήμερα της ιδρύσεως της Παγκόσμιας Ένωσης Αθλητικών Συντακτών στην οποία ανήκουν πάνω από 160 χώρες μαζί και η Κύπρος.
 
«Την ίδια στιγμή, δυστυχώς, οι δημοσιογράφοι του αθλητικού ρεπορτάζ έχουν πληγεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από την κρίση που δημιουργήθηκε, γεγονός που, μεταξύ άλλων, απειλεί την ελευθεροτυπία και το δικαίωμα του κοινού στην πλήρη ενημέρωση και ψυχαγωγία», προσθέτει η ΕΑΚ σε ανακοίνωσή της η οποία, «ως η εκπρόσωπος άνω των 300 επαγγελματιών του χώρου, συνεχίζει τις προσπάθειες για ενδυνάμωση του κλάδου, καθώς και για στήριξη των μελών της στις δύσκολες εποχές που διανύουμε».
 


Με την ευκαιρία, η ΕΑΚ, «ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές της για τη σπουδαία στήριξη που προσφέρουν, η οποία της δίνει την ευκαιρία να υλοποιήσει τις διάφορες δράσεις της καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς».


ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 598 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top