Με σύσταση όπως τα πρωταθλήματα Α’ κατηγορίας και οι διοργανώσεις Κυπέλλου ολοκληρωθούν στα γήπεδα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου παρέπεμψε τις αποφάσεις στην επόμενη συνεδρία της εκτελεστικής επιτροπής του Σώματος την ερχόμενη Πέμπτη.


 
Η UEFA είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με τους Γενικούς Γραμματείς των 55 Ομοσπονδιών μελών της συζητώντας το μέλλον των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, οι οποίες έχουν ανασταλεί εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.
 
Όπως αναφέρει η ΚΟΠ, μεταφέροντας την ανακοίνωση της UEFA, κατά την τηλεδιάσκεψη έγινε ενημέρωση των επιλογών που εξετάζουν οι επιτροπές εργασίες της UEFΑ που συστάθηκαν στα μέσα Μαρτίου και παρουσιάστηκαν ημερολογιακές επιλογές σε σχέση με τις διοργανώσεις, τόσο των Εθνικών Ομάδων όσο και των αγώνων των διασυλλογικών διοργανώσεων.

 
Επίσης, αναφέρεται ότι συζητήθηκε η χρηματοδότηση των Ομοσπονδιών από το πρόγραμμα Χατ Τρικ της UEFA και προστίθεται πως οι χρηματοδοτήσεις θα συνεχιστούν κανονικά, όπως είχαν προγραμματιστεί.
 
«Έγινε από πλευράς UEFA ισχυρή σύσταση προς τις Ομοσπονδίες για να ολοκληρώσουν τις διοργανώσεις τους Α΄ Κατηγορίας καθώς και τις διοργανώσεις Κυπέλλου», αναφέρει η ΚΟΠ, προσθέτοντας πως κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις θα εξεταστούν, όταν ξεκαθαρίσει για το τι θα ισχύει για τη συμμετοχή των ομάδων στις διοργανώσεις της UEFA, στην περίπτωση διοργανώσεων που θα διακοπούν.
 
«Οποιεσδήποτε τελικές αποφάσεις ληφθούν για τα πιο πάνω θέματα, θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Πέμπτη μετά τη συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η UEFA, σύμφωνα με την ΚΟΠ.

 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 6467 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top