Η Αστυνομία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί τους φίλαθλους που θα παρευρεθούν στο στάδιο Γ.Σ.Π. το Σάββατο 15.02.2020 και ώρα 17:00, για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος CYTA μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ, να εκδηλώνονται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις διαγωνιζόμενες ομάδες.

           

Προτρέπονται οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 15:30.

 

Επιπρόσθετα, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου και Τροχαίας Λευκωσίας θα βρίσκονται σε κομβικά σημεία στους υπεραστικούς δρόμους και οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τις υποδείξεις τους.

 

Ανακοινώνεται ότι:

ΑΠΟΕΛ

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις δυτικές, ανατολικές και νότιες κερκίδες. Καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο νότιο χώρο στάθμευσης του σταδίου. Δεν θα επιτρέπεται η διέλευση των οπαδών του ΑΠΟΕΛ από το ΝUEVO CAMPO.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια για τους φιλάθλους στα δυτικά ταμεία. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 15:30.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ

 • Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα καταλάβουν τη βόρεια κερκίδα. Καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο βόρειο χώρο στάθμευσης του σταδίου. Θα επιτρέπεται η διέλευση των φιλάθλων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ από το NUEVO CAMPO.
 • Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια για τους φιλάθλους στα βόρεια ταμεία. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 15:30.

 

Τονίζεται σε όλους ότι:

 • Προτρέπονται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο για αποφυγή τυχών δικής τους ταλαιπωρίας.
 • Η είσοδος στο στάδιο θα επιτρέπεται μόνο σε όσους θα επιδεικνύουν Κάρτα Φιλάθλου και Εισιτήριο του αγώνα.
 • Κάρτα Φιλάθλου θα εκδίδεται στο στάδιο από η ώρα 15:30.
 • Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
 • Απαγορεύεται η μεταφορά και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών τόσο εκτός όσο και εντός του σταδίου.
 • Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων στα οποία αναγράφονται πολιτικά σύμβολα. 
 • Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού. 
 • Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους. 
 • Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα του σταδίου δεν επιτρέπεται. 
 • Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
 • Για τους φίλους και των δύο ομάδων το σημείο συλλογής αντικειμένων βρίσκεται στα δυτικά ταμεία.
 • Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στην γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.

 

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι, θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

Διαβάστηκε 1198 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top