Συνεχίζεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser στη Μελβούρνη, με τον Παύλο Κοντίδη στην τρίτη αγωνιστική μέρα του θεσμού να πετυχαίνει μία δωδέκατη και μία πέμπτη θέση, και ως εκ τούτου από την 13η θέση έπεσε στην 15η με συνολικό σκορ 30 βαθμούς.


 
Με την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους της διοργάνωσης, ο Κοντίδης πετυχαίνει τον πρώτο του επιμέρους στόχο, που είναι η είσοδος στον Χρυσό στόλο, όπου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο.


 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, αυτό το εγχείρημα δεν χαρακτηρίζεται εύκολο, όμως με μια αλάνθαστη πορεία από τον Κύπριο Ολυμπιονίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων των υπολοίπων συναθλητών του, υπάρχει περιθώριο υλοποίησης του.


 
Η πρώτη τριάδα (Buhl 6, Bernaz 8, Stipanovic 12) συνεχίζει να προπορεύεται με χαμηλή συγκομιδή, γεγονός που αυξάνει το βαθμό δυσκολίας.
 

 

Τις επόμενες τρεις ημέρες θα γίνουν έξι ιστιοδρομίες. Δεν υπάρχει κούρσα μεταλλίων.

 
ΚΥΠΕ

Διαβάστηκε 359 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top