Ο Δήμος Λεμεσού με ομόφωνη απόφασή του θα απονείμει το χρυσό κλειδί της πόλης στον Ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη.  Η απόδοση θα γίνει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιανουαρίου 2020.

 

Μιλώντας στον «Π», ο πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου, Δημοτικός Σύμβουλος Νεόφυτος Χαραλαμπίδης ανέφερε ότι, εάν υπάρχει κάποιος συμπολίτης μας που δικαιούται να του αποδοθεί το «χρυσό κλειδί» της πόλης, είναι αναμφισβήτητα ο Παύλος Κοντίδης, ο οποίος έχει κάνει την πατρίδα μας υπερήφανη στο άθλημα του. «Η Λεμεσός θα τιμήσει έναν δημότη της, που ξεκινώντας από εδώ τίμησε και τιμά όλους εμάς αλλά και την γενέτειρα του πόλη. Τιμά την Κύπρο σε ολόκληρο τον κόσμο» συμπλήρωσε ο κ. Χαραλαμπίδης.

 

Από πλευράς του, ο πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης Δήμου, Δημοτικός Σύμβουλος Απόστολος Ψαράς επεσήμανε ότι «τιμήσαμε πολλές φορές τον Παύλο Κοντίδη για τις επιδόσεις του. Είθισται το κλειδί της πόλης να προσφέρεται σε ανθρώπους εκτός Λεμεσού, αλλά θεωρούμε ότι ο συγκεκριμένος αθλητής ξεπερνά τα σύνορα της πόλης. Πρόκειται για ένα παγκοσμίου φήμης αθλητή, τον πρώτο Κύπριο αθλητή που κατέκτησε Ολυμπιακό μετάλλιο και  πολλές φορές πρώτο στην παγκόσμια κατάταξη στο άθλημα του». Συνεχίζοντας ανέφερε ότι ο Δήμος του οφείλει αυτή την κορυφαία διάκριση και ατό αποτελέι μια ώθηση προς τον Παύλο Κοντίδη από την πόλη του, να ξεπεράσει τον εαυτό του στους Ολυμπιακού Αγώνες του 2020 στο Τόκιο και να κατακτήσει ακόμη ένα μετάλλιο.

 

Σύντομα αναμένεται να συσταθεί επιτροπή που θα την απασχολήσει η διοργάνωση αυτής της σημαντικής τελετής.

Διαβάστηκε 2303 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top