Ο 22ος Διεθνής Αγώνας Δρόμου Μάριος Αγαθαγγέλου ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 2019 η ώρα 09:00-12:00 που θα ξεκινήσει από το Παραθαλάσσιο Πολυλειτουργικό Πάρκο στο Μόλο.

 

Τρέξε κι εσύ στον 22ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου Μάριος Αγαθαγγέλου…μια εμπειρία που αξίζει να ζήσεις!Ένας αγώνας, τρεις διαδρομές, μια μέρα γεμάτη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους!

• Askanis Group Road Race 10KM - εκκίνηση από την αποβάθρα παλιού λιμανιού
• Λεμέσια Fun Race 3KM for Corporation and Individual - εκκίνηση από το Skate Park του πολυλειτουργικού παραθαλάσσιου πάρκου
• Kids Fun Run 1KM - εκκίνηση από την αποβάθρα του πολυλειτουργικού παραθαλάσσιου πάρκου

 

agwnasdromou-Η συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα είναι δωρεάν!

Αθλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό, απλοί πολίτες και παιδιά, καθώς και ομάδες από εταιρείες και οργανισμούς, ετοιμάζονται να καταρρίψουν το ρεκόρ τους!Οι εγγραφές γίνονται μόνο διαδικτυακά στο www.dromearacing.com/races μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου, ενώ τα καθαρά έσοδα από τον Διεθνή Αγώνα Δρόμου Μάριος Αγαθαγγέλου θα διατεθούν για ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής (bib number) θα γίνει από τις 07:30 – 08:30 π.μ. την ημέρα του αγώνα, στην αποβάθρα του πολυλειτουργικού παραθαλάσσιου πάρκου Λεμεσού.

 


Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Δήμο Λεμεσού στο πλαίσιο των 20ων Λεμεσίων και υποστηρίζεται από το Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου», το ΔΡΟ.ΜΕ.Α Racing, το ΤΕΠΑΚ και το Σωματείο Δρομέων "Ευ-Ζήν"
.

 

agwnas-dromou-2

 

Διαβάστηκε 854 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top