Στο πλαίσιο της 5ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BEACTIVE, πραγματοποιήθηκε στην Ακτή Ολυμπίων εκδήλωση με προγράμματα εκγύμνασης μέσα και έξω από το νερό.

 

Την εκδήλωση, η οποία ήταν υπό την αιγίδα του ΚΟΑ, διοργάνωσε το Αθλητικό Γραφείο του Δήμου Λεμεσού με συνδιοργανωτές, τον Όμιλο Χειμερινών Κολυμβητών και Φίλων Ακτή Ολυμπίων, το Οικολογικό Σωματείο Θαλάσσιων Αθλημάτων, την ομάδα Θαλασσινά Χαμόγελα και Sea Lovers.

 

mesa1

 

Σε αυτή συμμετείχαν πέραν των 200 ατόμων, τα οποία απόδειξαν την διαχρονική αγάπη των Λεμεσιανών για την θάλασσα. Το πρόγραμμα περιλάμβανε γυμναστική στη θάλασσα, επίδειξη με σανίδες στη θάλασσα, γιόγκα, χορούς και επίδειξη ικανοτήτων ατόμων με αυτισμό.

mesa

 

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Στην όλη εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Κώστας Κώστα, ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης και το μέλος του ΔΣ του ΚΟΑ Στέλιος Στυλιανού.

Διαβάστηκε 1746 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top