Με αθρόα συμμετοχή δρομέων πραγματοποιήθηκε στο χωριό Αγρός, ο 32ος Αγώνας Δρόμου εις μνήμη του Νέαρχου Κληρίδη, λογοτέχνη, λαογράφου και διδάσκαλου με πλούσια προσφορά στον Αγρό αλλά και στην Κύπρο γενικότερα.

 

Η όλη εκδήλωση διοργανώθηκε από το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγρού, το Σωματείο Δρομέων «Περικλής Δημητρίου» και τον Αχιλλέα Αγρού. Τους αθλητές και παρευρισκόμενους χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Σωματείου «Περικλής Δημητρίου», Σωκράτης Σωκράτους.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

agwnasdromou4

 

Κύριος ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στην πολυδιάστατη προσφορά του Νέαρχου Κληρίδη, τόνισε ότι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού πάντα θα στηρίζει αυτή την πολύ πετυχημένη αθλητικό – πολιτιστική εκδήλωση.

 

Ο αγώνας έκλεισε με την απονομή μεταλλίων στους νικητές των διάφορων κατηγοριών και την απονομή τιμητικών πλακετών σε υποστηρικτές του αγώνα, ανάμεσα των οποίων και η εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ, η οποία ήταν χορηγός επικοινωνίας και προβολής της όλης εκδήλωσης.

 

6890348414

 

Διαβάστηκε 1838 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top