Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού με ανακοίνωσή του συγχαίρει θερμά τις νεαρές πρωταθλήτριες μας στο Beach Volley Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριώτα Αγγελοπούλου, για τη μεγάλη  επιτυχία τους να κατακτήσουν το αργυρό μετάλλιο στους Παράκτιους Μεσογειακούς  Αγώνες της Πάτρας.
 


«Οι διεθνείς πετοσφαιρίστριες μας κατέθεσαν αγωνιστική ψυχή στον τελικό κατακτώντας τελικά το αργυρό μετάλλιο, το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στους Παράκτιους Μεσογειακούς», αναφέρει ο ΚΟΑ, προσθέτοντας πως θεωρείται μια εκ των μεγαλύτερων επιτυχιών του κυπριακού αθλητισμού, ενώ οι δύο αυτές αθλήτριες μας απέδειξαν ακόμη μια φορά το πολύ ψηλό τους επίπεδο και πόσο μεγάλη προοπτική έχουν.
 


Ο ΚΟΑ συγχαίρει, τέλος, την Ομοσπονδία, τους προπονητές και τους γονείς των νεαρών διεθνών πετοσφαιριστριών  και εύχεται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.


 
ΚΥΠΕ

Διαβάστηκε 856 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top