«Οι εθελοντές και όσοι προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στον αγώνα, αποτελεί τη ψυχή της διοργάνωσης αλλά και βάση πάνω στην οποία στηρίζεται το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Business Development Manager του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ Ανδρέας Σπύρου.

 

Σε χαιρετισμό του, στη βράβευση των εθελοντών και οργανωμένων συνόλων που για άλλη μια χρονιά πρόσφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, ο κ. Σπύρου σημείωσε πως «ο Εθελοντισμός αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αξίες που προωθούνται μέσα από τον αθλητισμό αλλά και μια έννοια στην οποία εμείς, ως ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, επενδύουμε τα μέγιστα, καθώς αποτελεί μια από τις παρακαταθήκες που αυτή η διοργάνωση αφήνει στην κοινωνία».

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Τέλος ο κ. Σπύρου ανέφερε πως «θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες εθελοντές και τα δεκάδες οργανωμένα σύνολα που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία και της φετινής διοργάνωσης».

 

Η βράβευση των εθελοντών έγινε σε μια λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, κατά την οποία τιμήθηκαν τα σωματεία δρομέων «Ευ Ζην», Περικλής Δημητρίου και «Δρο.Με.Α Racing», ο Ποδηλατικός Όμιλος Λεμεσού, οι ομάδες του ΑΓΟ, του Δήμου Λεμεσού, της Πολιτικής Άμυνας και του ΤΕΠΑΚ καθώς και οι διασώστες, ενώ τιμητικά διπλώματα έλαβαν δεκάδες μεμονωμένοι εθελοντές.

Διαβάστηκε 665 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top