Το Famagusta Club στην Λεμεσό επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου, ο Μάρκος Παγδατής. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του, ο Κύπριος πρωταθλητής μας, είχε συνάντηση με το Αθλητικό Γραφείο του Δήμου Λεμεσού όπου και αντάλλαξαν απόψεις όσον αφορά τα αθλητικά δρώμενα της πόλης.

 

Με το τέλος της συνάντησης ο πρωταθλητής μας συνεχάρη το Δήμο Λεμεσού για την πρωτοβουλία του να δημιουργήσει το Αθλητικό Γραφείο και δήλωσε την ικανοποίησή αλλά και την ιδιαίτερη του χαρά για το γεγονός ότι το γραφείο αθλητισμού απαρτίζεται από άτομα βγαλμένα από τον χώρο του αθλητισμού.

 

Ταυτόχρονα εξέφρασε την πρόθεση του να βοηθήσει με τη δική του συμβολή το Αθλητικό Γραφείο και τον Δήμο Λεμεσού στο πολύ σημαντικό έργο τους για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη Λεμεσό μας.

Διαβάστηκε 676 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top