Διεξήχθη στις 16/3/19 στη Λάρνακα το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κ14 ετών, με την συμμετοχή αθλητών από 4 σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας. Πρωταθλητής αναδείχθηκε για 3ησυνεχόμενη χρονιά ο 12χρονος Εμμανουηλίδης Αλέξανδρος ο οποίος επικράτησε στον τελικό του Παυλίδη Σταύρου, αθλητές του σωματείου ξιφασκίας Λεμεσού.

 

Τις τρίτες θέσεις μοιράστηκαν οι Μιχαήλ Ευάγγελος (Σ.Ξ.Λεμεσού) και Σοφοκλέους Βύρωνας (όμιλος ξιφασκίας Μονομάχοι Λευκωσίας). Στο Κύπελλο γυναικών, νικήτρια αναδείχθηκε η Βασιλείου Στέλλα (Σ.Ξ.Λεμεσού) η οποία επικράτησε της Τζαλαβρέτα Χριστιάνας (Σ.Ξ.Λεμεσού), ενώ τις τρίτες θέσεις μοιράστηκαν η Bezuglaya Varvara (Σ.Ξ. Λεμεσού) και Bowles Daizy (όμιλος ξιφασκίας Μέγας Αλέξανδρος).

 

 

Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιασωνίδης Ιάσων, ο σύμβουλος του Π.τ.Δ. Ζαχαριάδης Φοίβος, ο πρόεδρος της ΚΟΞ Χατζηαράπης Γιάννης και ο πρόεδρος του ομίλου ξιφασκίας «Μέγας Αλέξανδρος», Εμμανουηλίδης Παναγιώτης.

 

 

Εκτός από τους αθλητές, η ΚΟΞ θεσμοθέτησε την βράβευση των προπονητών των αθλητών, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τους αφανείς ήρωες πίσω από τις επιτυχίες τους, καθώς επίσης και του διαιτητή του τελικού.

 

 

 

Διαβάστηκε 440 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top