Μετά την επιτυχία και την θετική ανταπόκριση που είχαν οι διαλέξεις του Αθλητικού Γραφείου του Δήμου Λεμεσού στα Λύκεια της πόλης, πραγματοποιήθηκαν ακόμη εφτά διαλέξεις σε Γυμνάσια της Λεμεσού.

 

Συγκεκριμένα στις 2 Απριλίου στο Γυμνάσιο Καθολικής, στις 3 Απριλίου στο Γυμνάσιο Νεάπολης, στις 4 Απριλίου στο Θέκλειο Γυμνάσιο, στις 5 Απριλίου στο Γυμνάσιο Ζακακίου, στις 8 Απριλίου στο Γυμνάσιο Αγίου Αντωνίου, στις 9 Απριλίου στο Γυμνάσιο Αγίας Φυλάξεως και στις 11 Απριλίου στο Τσίρειο Γυμνάσιο.

 

Το επίκαιρο και σημαντικό θέμα των διαλέξεων ήταν «Άσκηση στα Γυμναστήρια και η Σωστή Χρήση Συμπληρωμάτων Διατροφής και οι Απαγορευμένες Ουσίες - Ναρκωτικά», οι οποίες έγιναν από τον εξειδικευμένο επιστήμονα Δρ. Μιχάλη Μιχαηλίδη – διευθυντή ΚΑΕΚ (Κέντρο Αθλιατρικών Ερευνών Κύπρου).

 

 

Οι μαθητές Γυμνασίου με τις ερωτήσεις τους απέδειξαν το μεγάλο ενδιαφέρον που έχει η νεολαία μας για το θέμα αυτό.

 

Το Αθλητικό Γραφείο Δήμου Λεμεσού έχει συσταθεί από τους πρωταθλητές μας Μαρία Παπαδοπούλου και Γιάννη Ζησιμίδη, κάτω από την Επιτροπή Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Λεμεσού με Πρόεδρο τον Λοΐζο Μαυρουδή, θέτοντας ως ένα από τους βασικούς σκοπούς του την επιμόρφωση των μαθητών σε θέματα αθλητικού περιεχομένου, άσκησης και υγείας.

 

 

 

Διαβάστηκε 482 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top