Με ανακοίνωση της η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό για τις τροχαίες διευθετήσεις που θα γίνουν στη Λεμεσό, λόγω της διεξαγωγής του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαρτίου και προτρέπει τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις και τα σήματα τροχαίας.
 


Συγκεκριμένα, το Σάββατο, όπου θα διεξαχθεί ο Εταιρικός και ο Παιδικός Δρόμος, θα είναι κλειστές για την τροχαία κίνηση και οι δυο λωρίδες του παραλιακού, από τις 08:00 μέχρι τις 12:00, από τη συμβολή των φώτων τροχαίας της οδού 28ης Οκτωβρίου με την οδό Γρίβα Διγενή.
 


Η εκκίνηση του Εταιρικού Δρόμου 5χλμ θα δοθεί στην Επίχωση η ώρα 9:00 και η εκκίνηση του Παιδικού Δρόμου (Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race) στις 11:00, με τους συμμετέχοντες να ακολουθούν τη διαδρομή μέσω της οδού 28ης Οκτωβρίου μέχρι τη συμβολή των φώτων τροχαίας με την οδό Γρίβα Διγενή.

 


Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο Διεθνής Μαραθώνιος των 42 χλμ, ο Μισός Μαραθώνιος, ο Petrolina Energy Race 10χλμ και City Race 5χλμ.

 


Η εκκίνηση του Διεθνή Μαραθωνίου θα δοθεί στις 07:30, στην περιοχή της Επίχωσης, με δυτική κατεύθυνση στον παραλιακό δρόμο προς τη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ, με τη διαδρομή να περιλαμβάνει τον κυκλικό κόμβο Νέου Λιμανιού,  διαμέσου του παράλληλου δρόμου του Νέου Λιμανιού, τον κυκλικό κόμβο του Lady΄s Mile και τον κάθετο δρόμο μπροστά από το "My Mall".
 


Στον κυκλικό κόμβο της λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ, η διαδρομή συνεχίζει δυτικά προς το χωριό Ασώματος μέχρι τη συμβολή με την είσοδο του "Water Park", όπου γίνεται επαναστροφή και ακολουθεί την ίδια διαδρομή, διαμέσου του παραλιακού δρόμου, μέχρι το σημείο λίγο πριν τα φώτα τροχαίας της συμβολής της Λεωφόρου Αμαθούντος με την οδό Αγίων Σαράντα, παρά το ξενοδοχείο "Elias Hotel", όπου γίνεται επαναστροφή, με τερματισμό και πάλι την Επίχωση.

 


Από τις 06:00 μέχρι τις 14:00, όλο το πιο πάνω παραλιακό μέτωπο θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση, ενώ ο δρόμος θα δίνεται στην κυκλοφορία σταδιακά, ανάλογα με την πορεία των αθλητών.

 


Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας, τις υποδείξεις των αστυνομικών αλλά και τις παρακάμψεις της κυκλοφορίας.


 
ΚΥΠΕ

Διαβάστηκε 3380 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top