Τη χαρά της συμμετοχής στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του τόπου μας θα έχουν να ζήσουν και φέτος τα παιδιά που θα τρέξουν δωρεάν στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, με τα έξοδα συμμετοχής να καλύπτει το Ίδρυμα Andrey & Julia Dashin.


 
Πέραν των χιλίων παιδιών, ηλικίας 6 έως 16 ετών, αναμένεται να λάβουν μέρος, το Σάββατο 23 Μαρτίου, στον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race, ενώ θα πάρουν χωρίς καμιά χρέωση το μπλουζάκι τους, θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά και θα φορέσουν και το αναμνηστικό τους μετάλλιο, παίρνοντας και δίπλωμα συμμετοχής.


 
H Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race τελεί υπό την αιγίδα της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας,  Άντρης Αναστασιάδη, η οποία παρευρέθηκε στη σημερινή διάσκεψη Τύπου που παραχωρήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού, στην παρουσία του Δημάρχου Λεμεσού  Νίκου Νικολαΐδη, του Διευθυντή του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ Σπύρου Σπύρου και της Julia Dashina.


 
Τόσο η σύζυγος του Προέδρου, όσο και ο Δήμαρχος Λεμεσού και ο Διευθυντής του Μαραθωνίου, εξέφρασαν τη χαρά τους που για ακόμη μια χρονιά το Andrey & Julia Dashin’s Foundation στηρίζει τα παιδιά, ώστε αυτά να μπορέσουν να τρέξουν στο "Δρόμο Νεολαίας" και να ζήσουν τη χαρά της συμμετοχής και τα οφέλη της άθλησης.


 
"Δεν θέλουμε μόνο να διασφαλίσουμε ότι όλα τα παιδιά που ζουν στην Κύπρο θα έχουν ισότιμα την ευκαιρία συμμετοχής στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του νησιού, αλλά επίσης θέλουμε να τα ενθαρρύνουμε να χαρούν το τρέξιμο, να τρέξουν για την υγεία τους, να βγουν έξω  καλλιεργώντας το σώμα αλλά και το πνεύμα τους", είπε από την πλευρά της η Julia Dashina.


 
Ο Δρόμος Νεολαίας θα δώσει επιπλέον 18 βραβεία, σε όλα τα αγόρια και κορίτσια που θα καταλάβουν τις τρεις πρώτες θέσεις και στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες (6-9, 10-13, 14-16). Τα παιδιά της ηλικιακής κατηγορίας 6-9 χρόνων θα τρέξουν στα 500 μέτρα, τα παιδιά 10-13 χρόνων στα 1.000μ και παιδιά 14-16 χρόνων στα 1.500μ.

 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστηκε 656 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top