Η αθλητομάνα Λεμεσός αλλά και όλη η Κύπρος νιώθουν περηφάνεια ακόμα μια φορά. Ένα παιδί, ο Μίλαν Τραίκοβιτς, που στα 9 του χρόνια εγκαταστάθηκε μόνιμα και ανδρώθηκε αθλητικά στην πόλη μας, έκανε χτες ολόκληρη την Ευρώπη να μιλά για τη χώρα μας.

Πρωταθλητής Ευρώπης ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο αγώνισμα των 60μ μετ’εμποδίων με χρόνο 7.60 και σκόρπισε ρίγη συγκίνησης σε όλους μας.

 

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο συγχαίρει τον πρωταθλητή μας για την τεράστια του επιτυχία, όπως επίσης και τον προπονητή του Αντώνη Γιαννουλάκη, το σύλλογο του Γ.Σ.Ο. Λεμεσού και την Κ.Ο.Ε.Α.Σ.

 

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Μίλαν με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο Μίλαν αποτελεί πλέον ένα τρανό παράδειγμα προς τους νέους αθλητές μας ότι με υπομονή, επιμονή και θέληση μπορούν να φτάσουν στην κορυφή και να γίνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

 

Διαβάστηκε 665 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top