Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντο Λεμεσού (Αλέξανδρος Ναζίρη) συμμετείχε με 8 συμπολίτες μας αθλητές στο Ανοικτό Κύπελλο Ιταλίας, NI-KKO ROMA OPEN TAEKWON-DO ITF, που διεξήχθη στη Ρώμη αρχές του 2019.

 

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος συνολικά 479 αθλητές από 14 χώρες της Ευρώπης. Η Κύπρος κέρδισε 2 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια και κατέλαβε την 7η θέση στη γενική κατάταξη. Μαζί τους ήταν και ο προπονητής του Αλέξανδρος Ναζίρης ο οποίος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα της πόλης μας ανέφερε τα εξής: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά κάθε φορά έχει την σημασία της. Είναι σημαντικές αυτές οι διοργανώσεις για την αύξηση της αυτοπεποίθησης και την ενθάρρυνση όλων και περισσότερων αθλητών στην ενασχόληση τους με το Taekwon-do. Με την σκληρή δουλειά τους κατακτούν τις κορυφαίες θέσεις στην Ευρώπη. Η Κύπρος είναι μια μικρή χώρα αλλά με μεγάλα αποθέματα ψυχής». 

 

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα είχαν ως ακολούθως:

2 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ στη κατηγορία κορασίδων (11 ετών) ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (12-14 ετών) ΚΟΡΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ, ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΑΙ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, FANNI ZSOFIA DAVID 

Πολύ καλές αγωνιστικές παρουσίες είχαν επίσης οι αθλητές του συλλόγου οι ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ, ΘΕΜΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΦΑΦΑΛΗ και MARAT AKHMETOV.

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για αυτές τις επιδόσεις και την άξια αντιπροσώπευση που έκαναν στη πόλη αλλά και στην πατρίδα μας.

 

Τοποθεσία σχολής: Κοκκινόγιας 28, Άγιος Αθανάσιος

Τηλέφωνο: 99 441306 (Αλέξανδρος)

Μέρες προπονήσεων: Δευτέρα με Σάββατο