Μετά την ολοκλήρωση των 11 Αγωνιστικών του 1ου Γύρου της Α’ φάσης του ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος 2018/19, ο Bruno Vale, του Απόλλωνα, αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας που κράτησε απαραβίαστη την εστία του στους περισσότερους αγώνες και συγκεκριμένα, κατάφερε να μην δεχθεί γκολ στους 7 από τους 11 αγώνες του 1ου Γύρου.
 


Σύμφωνα με τον ΠΑΣΠ, ένα σπουδαίο επίτευγμα που του εξασφαλίζει το βραβείο «Χρυσά Γάντια» για την συγκεκριμένη περίοδο.
 


Στη δεύτερη θέση ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Tonio, με 5 αγώνες απαραβίαστης εστίας. Ενώ στη τρίτη θέση o Robert Veselovsky. Ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας δεν δέχθηκε γκολ σε 4 αγώνες και μάλιστα συνεχόμενους (5η-8η Αγωνιστική).
 


Οι επόμενες περίοδοι βράβευσης:
Δεύτερος Γύρος Α’ Φάσης Πρωταθλήματος (11 Αγωνιστικές)
Πρώτος Γύρος B’ Φάσης Πρωταθλήματος (5 Αγωνιστικές)
Δεύτερος Γύρος B’ Φάσης Πρωταθλήματος (5 Αγωνιστικές)
 


Στο τέλος της σεζόν, το μεγάλο βραβείο «ΧΡΥΣΑ ΓΑΝΤΙΑ 2018-19», θα λάβει ο τερματοφύλακας που κράτησε ανέπαφη την εστία του στους περισσότερους αγώνες του Πρωταθλήματος των 32 αγωνιστικών στα ποδοσφαιρικά βραβεία «PASP Football Awards».
 


Στις περιπτώσεις ισοβαθμίας προηγείται ο τερματοφύλακας που κράτησε ανέπαφη την εστία του σε περισσότερα συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στην κάθε προκαθορισμένη περίοδο.


ΚΥΠΕ


 

Διαβάστηκε 517 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top