Προσπάθεια για να ανεβάσει την απόδοση του 

-κοντιδηςσσ.jpg

Στη δέκατη θέση βρίσκεται ο Παύλος Κοντίδης στην κατηγορία Laser με τη συμπλήρωση των δυο διαδρομών κατά τη χθεσινή τέταρτη μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ISAF), που συνεχίζεται στο Μαϊάμι και λήγει το Σαββάτο.

 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, ο Κύπριος πρωταθλητής δεν είχε τις αναμενόμενες επιδόσεις στις δύο ιστιοδρομίες της ημέρας και έπεσε κατά δυο θέσεις στη γενική κατάταξη. Στην πρώτη διαδρομή πήρε τη 22η θέση, στη δε δεύτερη πήρε την 39η θέση. Στις δυο διαδρομές που θα γίνουν την Παρασκευή, ο Παύλος Κοντίδης θα προσπαθήσει να ανεβάσει την απόδοση του, με στόχο να πλασαριστεί όσο το δυνατό ψηλότερα.

 

Στην πρώτη θέση στη γενική κατάταξη βρίσκεται ο Άγγλος Νικ Τόμσον, στη δεύτερη έχει ανέβει ο Γερμανός Φιλίπ Μπούχολ και στην τρίτη βρίσκεται ο Αυστριακός Μάθιου Βερν.

 

Πηγή: KYΠΕ

Διαβάστηκε 624 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top