Βάλε το δικό σου γκολ ενάντια στη βία

thumbrgjgjerijgv091014rggggrerg.png 

Πέμπτο τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών/νέων με σύνθημα «Αθλούμαι ενάντια στη βία», σε συνεργασία της Αστυνομίας Κύπρου και αστυνομίας Βάσεων Ακρωτηρίου.

 

Η Αστυνομία των Βάσεων Ακρωτηρίου από κοινού με την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών Κύπρου (ΠΑ.Σ.Π) διοργανώνουν το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 09:00 – 14:00 στο Αθλητικό Κέντρο Αναγέννησης Γερμασόγειας, το 5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών / Νέων με σύνθημα «Αθλούμαι ενάντια στη βία».


Η εκδήλωση αυτή εμπίπτει στις προσπάθειες που καταβάλλονται στα πλαίσια δέσμευσης της Αστυνομίας για καλύτερη και ασφαλέστερη κοινωνία για όλους. Επιδίωξη μας είναι να δώσουμε το μήνυμα και παράλληλα νε εμπεδώσουμε στους νέους το νόημα του «ευ αγωνίζεσθε», της εφαρμογής του τίμιου παιχνιδιού με σκοπό την εξάλειψη της βίας και χουλιγκανισμού στους αθλητικούς χώρους.


Στο τουρνουά θα συμμετέχουν ομάδες από ακαδημίες και σχολεία με παιδιά ηλικίας 6-12 χρονών και αναμένεται ο αριθμός τους να ξεπεράσει τους 500. Όλα τα παιδιά θα έχουν παράλληλα την ευκαιρία να επιμορφωθούν με σχετική διάλεξη από επώνυμους ποδοσφαιριστές και κοινοτικούς Αστυνομικούς. Επίσης θα προμηθευτούν με διάφορα αναμνηστικά δώρα που θα φέρουν μηνύματα υπέρ του τίμιου παιχνιδιού και ενάντια στην βία και τον χουλιγκανισμό.


Στην εκδήλωση, η οποία είναι υπό την αιγίδα του Αρχηγού Αστυνομίας Κύπρου, κου Ζαχαρία Χρυσοστόμου και του Αρχηγού Αστυνομίας Βρετανικών Βάσεων, κου Mick Matthews, αναμένεται να παραστούν πολλοί επίσημοι καθώς επίσης φίλοι και συνεργάτες από όλες τις κοινότητες και διάφορους οργανισμούς. Επίσης αναμένεται ευρεία κάλυψη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Διαβάστηκε 1281 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top