ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ – ΚΕΡΔΙΣΕ – ΒΟΗΘΗΣΕ 

O Παγκύπριος Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Αγαπώ την Κύπρο» επιστρέφει! 


Για 6η συνεχόμενη χρόνια , διοργανώνεται και φέτος ο Παγκύπριος Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Αγαπώ την Κύπρο». Το τεράστιο ενδιαφέρον και η εξαιρετική επιτυχία που σημείωσαν οι πέντε προηγούμενοι Διαγωνισμοί κατά τους οποίους παρουσιάστηκαν πέραν των 5.500 φωτογραφιών με συμμετοχές από Κύπρο αλλά και από άλλες 18 χώρες, θέτουν φέτος ακόμη πιο ψηλά τον πήχη των συμμετοχών.


Όραμα των διοργανωτών είναι η προβολή  και η ανάδειξη γνωστών και άγνωστων περιοχών του νησιού καθώς και του πολιτισμού μας. Να αναδειχθεί η ιστορικότητα της χώρας μας και ο φυσικός της πλούτος, το κράμα του παρελθόντος με το μέλλον.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1) ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ
2) ΤΟΠΙΟ 
3) ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ 
4) ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
5) ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

18 νικητές θα κερδίσουν πλούσια δώρα και θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν το ίδρυμα «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις. 
 

Με το πέρας του διαγωνισμού θα ακολουθήσει δημόσια έκθεση φωτογραφίας.
 

Αριθμός των φωτογραφιών θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή θα εκτυπωθούν σε μορφή ημερολογίων, calendar και card postal με το όνομα του φωτογράφου να αναγράφεται σε αυτά. ΌΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΣΟΔΑ από τις πωλήσεις όλων των πιο πάνω θα δοθούν για ενίσχυση του Συνδέσμου  «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».


Ο διαγωνισμός φωτογραφίας είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας του Επίτροπου του Πολίτη και της Επιτρόπου Περιβάλλοντος.

diagwnismos-photocy


Χορηγοί: CALIBER Graphics I Advertising I Interior,  ACS COURIER, SMARTCOM, INTERSAT, ΤΗΕ COFFICE HOUR, CYPRUS PUBLIC TRANSPORT, OJO SUNGLASSES, TEXDESIGNS, VENETICO JEWELLERY , Μantzouranos silk screen & digital printing, DOROS NEOFYTOU CAMERA REPAIRS, Ταβέρνα Βαβατσινιά, Εστιατόριο Σιάμπελος.


Για περισσότερες πληροφορίες, όρους και αιτήσεις συμμετοχής, επισκεφθείτε τη σελίδα του Stressball στο Facebook ή στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Μπορείτε ακόμη να επικοινωνείτε στο τηλ.: 97784019. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 01/12/2021.

Facebook page: https://www.facebook.com/Stressballcy
 

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ.
 

 

Διαβάστηκε 339 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top