Με πρωταρχικό στόχο, μεταξύ άλλων, την ψήφιση από την ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων της πρότασης νόμου, που έχει ήδη κατατεθεί για την κατοχύρωση του επαγγέλματος του Σκηνοθέτη, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Σκηνοθετών Κύπρου, καταρτίστηκε σε Σώμα κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ενωσης στις 3 Οκτωβρίου.

 
Χθεσινή ανακοίνωση αναφέρει ότι το νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο καταρτίστηκε σε Σώμα ως ακολούθως: Ελενα Αλωνεύτη – Πρόεδρος, Μάριος Λιζίδης – Γραμματέας, Σοφία Τσαγγαρίδου – Ταμίας, Έλμος Νεοκλέους – Εκπρόσωπος Τύπου, Σταύρος Παμπαλλής – Εκπρόσωπος Κινηματογράφου, Αθηνά Ξενίδου – Εκπρόσωπος Τηλεόρασης και Σταύρος Παπαγεωργίου – Μέλος.


Στους πρωταρχικούς στόχους του νέου ΔΣ είναι και η αύξηση του ταμείου χορηγιών της Συμβουλευτικής Επιτροπής Κινηματογράφου, η οικονομική στήριξη και ενίσχυση των τοπικών κινηματογραφικών παραγωγών, η προώθηση των συμπαραγωγών και η προώθηση της κινηματογραφικής παιδείας στην Κύπρο.

 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 148 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top