Μετά το πρώτο της βιβλίο «Λεπτή & Ευτυχισμένη», ένα ψυχολογικό βοήθημα για άνδρες και γυναίκες, η Μαρία Λάμπρου μας παρουσίασε στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης το ολοκαίνουριό της βιβλίο «Μην πιστεύεις στις συμπτώσεις». Πρόκειται για μια ιστορία προσωπικής και πνευματικής ανάπτυξης που μας καθήλωσε.


Για το βιβλίο μίλησαν η ολιστική θεραπεύτρια – προπονήτρια σκοπού ζωής Ανδριανή Λοΐζου, καθώς και η αναγνώστρια – μάρτυρας εμπειρίας Μαρία Ράσπα. Την όλη εκδήλωσε συντόνιζε η εκδότρια Άντρη Χαϊράλλα.

 

Όπως ανέφερε η κα Λάμπρου, «είναι ένα βιβλίο θαυμάτων, όπως μ’ αρέσει να το αποκαλώ, που έγραψα αφιλτράριστα μέσα από την ψυχή μου καθώς οι γνώσεις μου συνδέονταν αβίαστα με την εμπειρία της ζωής. Το μήνυμα του βιβλίου θέλω να ταξιδέψει και να φτάσει σε πολλούς ανθρώπους. Πιστεύω πως μέσα από την ιστορία των ηρώων μπορεί κανείς πραγματικά να συνδεθεί με τη μαγεία της συνδημιουργικής του δύναμης».


Δείτε τις φωτογραφίες της βιβλιοπαρουσίασης

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Σε αυτή τη μοναδική ιστορία δύο άνθρωποι που δεν συναντιούνται πότε καταφέρνουν να επηρεάσουν ο ένας τη ζωή του άλλου, με έναν τρόπο μαγικό σχεδόν αδιανόητο. Η Μαρίνα και ο Πέτρος ζουν σε διαφορετικό χωροχρόνο και όμως η Μαρίνα μαθαίνει για τον Πέτρο όσα δεν γνωρίζει κανένας άλλος για αυτόν, καθώς εκείνος μοιράζεται μαζί της τα πιο κρυφά του μυστικά και τις αλλάζει για πάντα τη ζωή.

 

Πρόκειται για μία ιστορία γεμάτη αποκαλύψεις που κατά πάσα πιθανότητα να αλλάξουν για πάντα και τη δική σας ζωή. Μία ιστορία που θα σε βοηθήσει να βρεις λίγη από τη μαγεία που βρίσκεται μέσα σου και ίσως σε κάνει να «Μην πιστεύεις στις συμπτώσεις».

Διαβάστηκε 468 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top