Έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των Πολιτιστικών Υπηρεσιών τα οκτώ Σχέδια Επιχορηγήσεων (χρηματοδοτήσεις πολιτιστικών δραστηριοτήτων) για τους τομείς της Λογοτεχνίας, των Εικαστικών, της Μουσικής, του Χορού, του Θεάτρου, του Λαϊκού Πολιτισμού και του Κινηματογράφου, καθώς επίσης και το διατομεακό Σχέδιο για τους πολιτιστικούς δημιουργούς, τα οποία εντάσσονται στο Πρόγραμμα «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΙΙ» (2021‐2025) και θα ισχύουν το 2022.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, σε σχέση με τα αντίστοιχα Σχέδια που εφαρμόστηκαν κατά το 2021, τα Σχέδια του Προγράμματος «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΙΙ» για το 2022 έχουν τύχει μερικής αναθεώρησης και  επεξεργασίας σε ορισμένα σημεία τους, για σκοπούς περαιτέρω βελτίωσης της εφαρμογής τους.


Περισσότερες πληροφορίες για τους σκοπούς του Προγράμματος «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΙΙ» (2021-2025) καθώς επίσης και τους όρους, κριτήρια, προϋποθέσεις και διαδικασίες που ισχύουν σε σχέση με την εφαρμογή των επιμέρους Υποπρογραμμάτων του (δηλ. των Σχεδίων) που θα ισχύουν το 2022, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα των Πολιτιστικών Υπηρεσιών. (www.moec.gov.cy/politistikes_ypiresies/programmata).


Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από φορείς είναι η Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, για τις ημερομηνίες υποβολής αίτησης από τις άλλες κατηγορίες δικαιούχων (ομάδες φυσικών προσώπων και πολιτιστικοί δημιουργοί) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από τα επιμέρους Σχέδια.

 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 408 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top