Η Exhibit 8 και το Porsche Club Κύπρου παρουσίασαν τον γνωστό φωτογράφο Bart Kuykens σε μια μοναδική έκθεση στην καρδιά της Λεμεσού.

 

Όσοι είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στα εγκαίνια της έκθεσης, απόλαυσαν ένα νοητό ταξίδι με τις πανέμορφες Porsche που φωτογράφισε μοναδικά ο Bart Kuykens.

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως η έκθεση είχε φιλανθρωπικό στόχο και μέρος των εσόδων δόθηκαν στον σύνδεσμο «Φωλιά Αγάπης», αφού στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβανόταν ποιοτικό κρασί, νόστιμο finger food και φυσικά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον διάσημο Βέλγο φωτογράφο και να συζητήσουν για την πηγή έμπνευσής του.

 

Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες της έκθεσης

 

Η Exhibit 8 είναι ένας δημιουργικός χώρος όπου η τέχνη, η πρωτοτυπία, η καινοτομία και οι ιδέες μπορούν να βρουν μια στέγη στην καρδιά της Λεμεσού. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια καλλιτεχνική κοινότητα για καλλιτέχνες και άτομα που αγαπάνε τις Τέχνες και να τους προσφέρει μια άμεση επαφή μέσα από ένα πολύπλευρο ταξίδι των Τεχνών, της εκπαίδευσης και της δημιουργίας.

Διαβάστηκε 158 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top