Το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου 2021, σηκώνει αυλαία το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 στο Θέατρο Ριάλτο, με την τελετή έναρξης που θα περιλαμβάνει ένα σύντομο οπτικοακουστικό θέαμα, εντός της κινηματογραφικής αίθουσας.

 

Αμέσως μετά την τελετή έναρξης, το Φεστιβάλ ξεκινά επίσημα με τις πρώτες προβολές του διαγωνιστικού προγράμματος, με ταινίες από το εθνικό και διεθνές διαγωνιστικό του πρόγραμμα.

 

tainies-rialto-

 

Το κοινό του Φεστιβάλ θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ταινίες μικρού μήκους από την Κύπρο και ολόκληρο τον κόσμο, ενώ επτά παράλληλες θεματικές εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν το κυρίως διαγωνιστικό πρόγραμμα. Στη διάρκεια της φεστιβαλικής εβδομάδας, η διεθνής πενταμελής κριτική επιτροπή, τα μέλη της οποίας θα βρίσκονται στην Κύπρο, θα παρακολουθεί τις διαγωνιζόμενες ταινίες προκειμένου να  απονείμει τα βραβεία κατά την τελετή λήξης του Φεστιβάλ, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

 

tainies-rialto

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www.isffc.com.cy

 

*Το Θέατρο Ριάλτο λειτουργεί σύμφωνα με διεθνή πρότυπα και τα μέτρα ασφάλειας και υγείας όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί στην τελευταία κυβερνητική εγκύκλιο που αφορά κινηματογράφους και κλειστά θέατρα. 

 

tainies-rialto-7

 

 

Οι προβολές είναι για άτομα άνω των 18 ετών

Διοργανωτές: Το Φεστιβάλ είναι μια συνδιοργάνωση των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υ.Π.Π.A.N. και του Θεάτρου Ριάλτο. 
Facebook: @Int’l Short Film Festival of Cyprus 
Instagram: isffc_filmfestival 
Twitter: #RialtoTheatreCy /#isffc21
Πληροφορίες:  Θέατρο ΡΙΑΛΤΟ  77 77 77 45 
www.isffc.com.cy  / www.rialto.com.cy

  
Χορηγός Βραβείου: Stefilm
Τεχνική Υποστήριξη: Event Pro
Χορηγός Φιλοξενίας:  Mediterranean Beach Hotel
Στηρίζουν: Goethe-Institut Zypern / Cyprus, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ΤΕΠΑΚ, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Εφημερίδα Λεμεσός, Lemesos blog, Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού, Limassol Tourism Board, Vestnik, Βιβλιοτρόπιο

 

 

tainies-rialto5

 

tainies-rialto3-

 

tainies-rialto4

 

tainies-rialto--

 

Διαβάστηκε 106 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top