Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας πληροφορούν τους ενδιαφερόμενους ότι, αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες δυσκολίες που προέκυψαν τη διετία 2020-2021 λόγω της πανδημίας στην παρουσίαση των έργων σύγχρονου χορού, θα δεχτούν, κατ’ εξαίρεση και μόνο για την υπό αναφορά διετία, αιτήσεις εκ των υστέρων, ακόμη και για έργα που παρουσιάστηκαν μόνο 1 φορά. Για να γίνουν δεκτές οι αιτήσεις θα πρέπει να πληρούνται όλοι οι άλλοι όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής.

 

Μαζί με τις αιτήσεις, οι χορογράφοι θα πρέπει να αποστείλουν ολόκληρο το έργο οπτικογραφημένο, είτε με σύνδεσμο (link) youtube/vimeo, είτε με dvd/usb. Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων η Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021. 

 

Διευκρινίζεται ότι για τα έργα που δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμη, ισχύει ο όρος για την παρουσίασή τους σε τουλάχιστον δυο παραστάσεις. Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβάλλονται το αργότερο 1 μήνα πριν την πραγματοποίηση των παραστάσεων. Τελευταία ημερομηνία υποβολής αίτησης είναι η Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παραπέμπονται στα έγγραφα που αφορούν στους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα: 
http://www.moec.gov.cy/politistikes_ypiresies/thesmoi_diorganoseis.html 

 

Διαβάστηκε 216 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top