10 Χρόνια Ευαγόρειο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας
Από το 1971, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου. Έγνοια και καθήκον όλων είναι να προσφέρουμε φροντίδα και υπηρεσίες τις οποίες συνεχώς προσπαθούμε να  εξελίσσουμε  και να αναβαθμίζουμε, ούτως ώστε να καλύπτουν ολιστικά τις ανάγκες των καρκινοπαθών.  

Το 2011 ο Σύνδεσμος έκανε ένα μεγάλο βήμα, με την ίδρυση του «Ευαγόρειου» Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό, όπου  προσφέρονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ημερήσιας φροντίδας,  σε ένα σύγχρονο Κέντρο με άνετους χώρους εξυπηρέτησής των ασθενών μας. Το έργο αυτό αποτελούσε για δεκαετίες στόχο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και υλοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των παιδιών του αείμνηστου Ευαγόρα Λανίτη. 

 

Φέτος, γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας του «Ευαγόρειου» Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας. Στο πλαίσιο της εορτής των 10 Χρόνων ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου διοργανώνει μια βραδιά με όμορφες μελωδίες από τον σπουδαίο συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο και τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, 2021 στις 20:00 στο Πάρκο Γλυπτικής «Μικρή Σαλαμίνα» του Φίλιππου Γιαπάνη στη Φασούλα Λεμεσού. Μαζί τους η Μαρία Θεοδότου και ο Στέλιος Κωνσταντάς. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα τιμηθούν άτομα που με ευαισθησία και ανιδιοτέλεια προσέφεραν ουσιαστική και πρακτική στήριξη για τον Σύνδεσμο στην επαρχία της Λεμεσού. Στο τέλος της βραδιάς θα ακολουθήσει δεξίωση.

 

xatzinasios-antikarkevago


Ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς μας Olympia Ocean Carriers, Μ. Kannava Law, τον Οργανισμό Salamis, την Πετρολίνα, την EKA Group, την εταιρεία Blue Phoenix Contracting Co Ltd, την εταιρεία Deloitte και τον χορηγό φιλοξενίας το Mediterranean Beach Hotel καθώς και όλους τους υποστηρικτές και τον χορηγό φιλοξενίας για την στήριξη, γενναιοδωρία και συμβολή τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με βάση το υγειονομικό διάταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19. Απαραίτητη η προσκόμιση Safepass. 
Για εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες στο 25372990.

 

Η ενέργεια πραγματοποιείται σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου του 2014 και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 24/2021 που εκδόθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/07/2021-31/12/2021.

 

Διαβάστηκε 214 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top