Παραγωγός ταινιών από τη Νότια Κορέα επέλεξε την Κύπρο ως μια από τις τοποθεσίες για την τελευταία του παραγωγή.

 

Οι Αλεξάντερ Παπακώστα και Ιβάν Κνέζεβιτς που διατηρούν εταιρεία υπηρεσιών για παραγωγή ταινιών στην Κύπρο, βρίσκονταν σε διαβουλεύσεις τους τελευταίους μήνες με την εταιρεία παραγωγής της Νότιας Κορέας για να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της ταινίας στην Κύπρο, αναφέρει ανακοίνωση της Kυπριακής Εταιρείας Παροχής Υπηρεσιών για Παραγωγή Ταινιών.

 

Όπως δήλωσαν και οι δύο, η Κύπρος είναι εξαίρετη τοποθεσία για γυρίσματα ταινιών και η βιομηχανία ταινιών είναι ακόμα σε νεαρή ηλικία. Ωστόσο η Κύπρος προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες και κατέχει και ταλέντα στην βιομηχανία, προστίθεται.

 

Εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους για την απόφαση της εταιρείας, καθώς και τη στήριξη που πρόσφεραν ξενοδοχεία στη Λεμεσό καθώς και ο Δήμος Λεμεσού αφού οι υπεύθυνοι παραγωγής βρίσκονται στην Κύπρο τις τελευταίες δύο βδομάδες όπου εξέταζαν τοποθεσίες. «Είναι πολύ ευχαριστημένοι με την προοπτική και τις τοποθεσίες που έχει να προσφέρει η Κύπρος και είναι ενθουσιασμένοι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα» συμπληρώνεται.

 

Ο σκηνοθέτης της ταινίας έχει επιλέξει περιοχές στην παλιά πόλη της Λεμεσού και της Αγίας Φύλας.

 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 342 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top