Η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου, Τμήμα Λεμεσού, συνεχίζει τον Παγκύπριο πρωτότυπο Φωτογραφικό Διαγωνισμό με τίτλο “PhotoChallenges (2020-21) (Φωτογραφικές Προκλήσεις).

Σκοπός του διαγωνισμού, είναι όπως, εσείς που αγαπάτε τη φωτογραφία, να ενασχοληθείτε δημιουργικά, χρησιμοποιώντας τη φωτογραφική σας μηχανή, το κινητό ή το tablet σας.

Κάθε δύο μήνες, θα ανακοινώνεται ένα θέμα, το οποίο θα μπορείτε να φωτογραφίζετε. Μέχρι και την ημερομηνία λήξης του κάθε θέματος, θα μπορείτε να υποβάλλετε τη συμμετοχή σας. Όλες οι συμμετοχές, θα τυγχάνουν αξιολόγησης, από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή και βαθμηδόν, θα ανακοινώνεται η βαθμολογία, για το εκάστοτε θέμα όπως και οι συγκεντρωτικές βαθμολογίες του καθενός. Στο τέλος όλων των Φωτογραφικών Προκλήσεων (6 στο σύνολο), θα ανακοινωθούν ο πρώτος, ο δεύτερος και ο τρίτος με την υψηλότερη βαθμολογία, σε όσες κατηγορίες κι’ αν λάβουν μέρος. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε όσες Φωτογραφικές Προκλήσεις θέλετε. Επίσης, κάποιος, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στην πορεία του διαγωνισμού, με την ανακοίνωση του θέματος της περιόδου.

Η διοργάνωση, θα κορυφωθεί με έκθεση των φωτογραφιών και βράβευση των νικητών, σε ημερομηνία και χώρο που θα ανακοινωθεί αργότερα.

Πιο κάτω, μπορείτε να δείτε, αναλυτικά, τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού αυτού και πληροφορίες για το πώς μπορείτε να συμμετάσχετε.

 

diagwnismos-photo5-

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο Διαγωνισμό, δικαίωμα συμμετοχής, έχουν όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, αφού συμπληρώσουν και καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής τους. Με αυτή την ενέργεια, αποδέχονται και τηρούν τους πιο κάτω κανονισμούς. Μη συμμόρφωση με οποιοδήποτε από τους κανονισμούς συνεπάγεται αποκλεισμό από τον διαγωνισμό. Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή εκ των προτέρων. Μπορούν να βρουν τη σχετική δήλωση με τους κανονισμούς: • Στην ιστοσελίδα της ΦΕΚ www.cps.com.cy

• Στον λογαριασμό της ΦΕΚ Λεμεσού στο Facebook: CPS Limassol Branch

• Στο οίκημα της ΦΕΚ Λεμεσού. 

 

1) Δήλωση Συμμετοχής & Δικαίωμα Συμμετοχής (Να παραδίδονται ταυτόχρονα)

Η δήλωση συμμετοχής, για τον διαγωνισμό, μπορεί να παραδίδεται:

1) Προσωπικώς στο οίκημα της ΦΕΚ (Τμήμα Λεμεσού), Τετάρτη & Σάββατο 4μμ – 8μμ ή

2) Μέσω email, στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Το δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι €10 είτε για ένα είτε για όλα τα φωτογραφικά θέματα και μπορεί να καταβάλλεται:

1) Προσωπικώς στο οίκημα της ΦΕΚ (Τμήμα Λεμεσού), Τετάρτη & Σάββατο 4μμ – 8μμ ή

2) Μέσω τράπεζας, στον λογαριασμό:

 

diagwnismos-photo5

Σε αυτή την περίπτωση, ο συμμετέχων, θα πρέπει να αποστέλλει στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., αντίγραφο της πληρωμής.

 

2) Υποβολή Συμμετοχών

Η ημερομηνία λήξης κάθε θέματος, θα ανακοινώνεται με την προκήρυξή του. Ο συμμετέχων, μπορεί να υποβάλλει μέχρι 3 (τρεις) φωτογραφίες σε κάθε θέμα.

 

Η υποβολή των φωτογραφιών, θα μπορεί να γίνεται:

1) Προσωπικώς στο οίκημα της ΦΕΚ (Τμήμα Λεμεσού), Τετάρτη & Σάββατο 4μμ – 8μμ, περασμένες είτε σε CD είτε σε USB

2) Μέσω email, στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

3) Μέσω ‘we transfer’

4) Κάθε φωτογραφία, να είναι σε ψηφιακό αρχείο jpg σε ανάλυση 300 dpi, η μεγαλύτερη πλευρά να είναι 3000 pixels, με ελάχιστο μέγεθος αρχείου 2 MB και μέγιστο 6 MB. Το χρωματικό προφίλ να είναι sRGB.

5) Το όνομα κάθε ηλεκτρονικού αρχείου (γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες), θα πρέπει να είναι:

- Ένας πενταψήφιος κωδικός αριθμός, δικής σας επιλογής, που πρέπει να παραμείνει ο ίδιος για όλες τις συμμετοχές

- το γράμμα (ψηφίο) που θα καθορίζει την κατηγορία ( π.χ. Ε και αφορά στον πέμπτο διαγωνισμό που είναι ‘Σκάλες’)

- ο αριθμός της φωτογραφίας, σύμφωνα με το Δελτίο Συμμετοχής και

- ο τίτλος της φωτογραφίας.

Παράδειγμα: 23457- Ε1-skala

6) Κάθε φωτογραφία, θα πρέπει να έχει δικό της τίτλο. Δεν θα γίνονται αποδεκτές φωτογραφίες με τίτλο «Άτιτλο» ή τον ίδιο τίτλο να επαναλαμβάνεται.

7) Οι τίτλοι, θα πρέπει να γράφονται, με πεζά γράμματα, και όχι με κεφαλαία.

8) Στο Δελτίο Συμμετοχής, οι ελληνικούς τίτλους, να γράφονται με ελληνικούς χαρακτήρες, και οι αγγλικοί τίτλοι, να γράφονται με αγγλικούς χαρακτήρες.

9) Επιτρέπεται μερική διόρθωση των φωτογραφιών (φωτεινότητα, χρωματική, contrast, cropping, το οποίο θα πρέπει απαραίτητα να είναι στις διαστάσεις 30cm x 40cm ή 30 cm x 45cm – όχι τετράγωνες, πανοραμικές ή οποιοδήποτε άλλο σχήμα).

10) Ο φωτογράφος θα πρέπει να είναι ο πνευματικός δημιουργός των φωτογραφιών που θα υποβληθούν και θα φέρει την ευθύνη για πρόσωπα που θα απεικονίζονται σε αυτές.

 

Πολύ σημαντικό: Οι φωτογραφίες που θα υποβάλλονται, θα πρέπει να έχουν παρθεί μέσα στα χρονικά πλαίσια της κάθε Φωτογραφικής Πρόκλησης.

 

Διάφορα διαδικαστικά και άλλες χρήσιμες πληροφορίες

• Η ΦΕΚ Λεμεσού, έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί στην ιστοσελίδα της ή αλλού, οποιεσδήποτε φωτογραφίες που θα υποβληθούν στον διαγωνισμό αυτό, καθώς και για κάθε δραστηριότητα που έχει σχέση με την προβολή του, αναφέροντας πάντα το όνομα του φωτογράφου.

• Η απόφαση των κριτών είναι οριστική και αμετάκλητη.

 

5η Φωτογραφική Πρόκληση

ΔΕΛΤΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Θέμα Ε: Σκάλες (έγχρωμο)

Ημέρα εκκίνησης 5ης Φωτογραφικής Πρόκλησης: 14/09/2021

Ημέρα λήξης 5ης Φωτογραφικής Πρόκλησης: 14/11/2021 

 

diagwnismos-photo5-

diagwnismos-photo5-

 

Διαβάστηκε 497 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top