Σε ανακοίνωσή του ο Κίκης Καζαμίας, σημείωσε πως έπειτα από ογδόντα μήνες παρουσίας (από τον Γενάρη του 2015) στη θέση του προέδρου του Ριάλτο, αποφάσισε την αποχώρησή του. Τα ηνία ανέλαβε η Δάφνη Πίττα-Διογένους.

 

«Μαζί πάντοτε με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού, πιστεύω ότι προσφέραμε τον καλύτερο μας εαυτό για να παραμείνει το Ριάλτο στις ράγιες μιας δημιουργικής πορείας που χαράχθηκε από το 1999 με την επαναλειτουργία του Θεάτρου και που έχει ήδη καταξιωθεί ως ένας μη κερδοσκοπικός πολιτιστικός φορέας και πνεύμονας, όχι μονάχα της Λεμεσού αλλά και της Κύπρου ολόκληρης με διεθνή αναγνώριση», τόνισε.

 

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συνεργάτες του στο διοικητικό συμβούλιο, την γενική διευθύντρια και όλο το προσωπικό του Οογανισμού, «που με περισσή εργατικότητα και σύμπνοια πορευθήκαμε μαζί όλο αυτό το διάστημα, χωρίς παλινδρομήσεις, για να παραμείνει το Ριάλτο στην πρωτοπορία της πολιτιστικής προσφοράς».

 

Επιπρόσθετα, ευχήθηκε στη νέα πρόεδρο κυρία Δάφνη Πίττα-Διογένους, μια ήδη καταξιωμένη ενεργό πολίτη με κοινωνικές και πολιτιστικές ευαισθησίες και προσφορά, καλή δύναμη και δήλωσε σίγουρος ότι σε συνπόρευση με τους συνεργάτες της, το Ριάλτο θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις δράσεις του και θα παραμείνει στην κορυφή της πολιτιστικής προσφοράς.

 

Τέλος, ολοκληρώνοντας την ανακοίνωση του είπε πως το Θέατρο Ριάλτο Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, χωρίς οποιαδήποτε βαρίδια στη δράση του, με πλήρη διοικητική και οικονομική διαφάνεια, αξίζει της συμπαράστασης όλων μας. «Με την αποχώρηση μου από τα διοικητικά προσθέτω τον εαυτό μου στους εκατοντάδες υποστηρικτές του Ριάλτο, με την προσδοκία σύντομα να αυξηθούμε ακόμα περισσότερο», κατέληξε.

 

Διαβάστηκε 889 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top