Το Animattikon Project, σε συνεργασία με το Θέατρο Ριάλτο, παρουσιάζει, στο πλαίσιο της τέταρτης έκδοσής του, ένα ειδικό πρόγραμμα προβολών με τίτλο Το Περιπλανώμενο Φεστιβάλ. Το πρόγραμμα είναι χωρισμένο σε δύο μέρη:

Το πρώτο μέρος αποτελείται από παιδικές ταινίες animation που υποβλήθηκαν στη φετινή έκδοση του Animattikon Project. Το δεύτερο αποτελείται από μια επιλογή ταινιών το αρχείο του Animattikon Project, δηλαδή από ταινίες που έχουν συμμετάσχει στις προηγούμενες εκδόσεις του φεστιβάλ. Και τα δύο προγράμματα είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες.

 

Το Animattikon Project είναι το διεθνές φεστιβάλ animation της Πάφου. Ιδρύθηκε το 2017 στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης ΠΑΦΟΣ 2017 και έκτοτε διοργανώνεται ετήσια σε παραγωγή του Κέντρου Τεχνών Κίμωνος. Σκοπός του είναι η προώθηση της τέχνης του animation στην Πάφο και την Κύπρο γενικότερα με τη διοργάνωση εκδηλώσεων, προβολών, εκθέσεων, διαλέξεων και εργαστηρίων από επαγγελματίες του χώρου, από την Κύπρο και το εξωτερικό.

 

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου, 2021 τις ώρες: 
19:00-19:45 & 20:00-20:45, στο Θέατρο Ριάλτο.

 

Η φετινή έκδοση του φεστιβάλ διοργανώνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

 

 

Το φεστιβάλ διοργανώνεται υπό την αιγίδα του CAA - ASIFA Cyprus, την κυπριακή ένωση επαγγελματιών του animation.

Το φεστιβάλ στηρίζουν: Ξενοδοχείο Almyra, Οργανισμός Invest Cyprus και Film in Cyprus.

 

Πληροφορίες / Ταμείο: 77 77 77 45

Εισιτήρια: €5

E-ticket: www.rialto.com.cy, Rialto App      

 

Διαβάστηκε 315 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top