Στην αφρικάνικη Σαβάνα, μας ταξίδεψε η σχολή μπαλέτου Atelier De La Danse, η οποία ανέβασε την παράσταση "THE LION KING", όπου εκεί ένας μελλοντικός βασιλιάς γεννιέται.


Όλοι όσοι παρευρέθηκαν στο Κηποθέατρο Λεμεσού «Μάριος Τόκας» απόλαυσαν ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα.

Σε σύντομο χαιρετισμό της η ιδιοκτήτρια της σχολής Μιχαέλλα Κωνσταντίνου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο χορός είναι ένα όνειρο που γεννιέται μέσα από την κίνηση, τον ρυθμό και τη φαντασία. «Δώστε ζωή σ' αυτό το όνειρο επιλέγοντας την υπερσύγχρονη σχολή "Atelier De La Danse". Η σχολή μας αποτελεί εγγύηση ότι το ταξίδι που θα επιλέξετε να κάνει το παιδί σας στη τέχνη του χορού, θα είναι γεμάτο συγκίνηση, ποιότητα, ασφάλεια και σεβασμό», ανέφερε.

Υπόθεση:
Ο Σίμπα ένα θαρραλέο, ανέμελο λιονταράκι ανυπομονεί να γίνει βασιλιάς, ακολουθώντας τις διδαχές του πατέρα του. Όμως, ο Σκαρ, ο δολοπλόκος θείος του έχει τα δικά του σχέδια προκειμένου να ανέβει ο ίδιος στον θρόνο. Με τη βοήθεια δύο παράξενων καινούριων φίλων του, ο Σίμπα βρίσκει τον τρόπο να μεγαλώσει και να πάρει πίσω αυτό που δικαιωματικά του ανήκει: τη θέση του στον περήφανο βράχο και να γίνει ένας άξιος βασιλιάς σαν τον πατέρα του.

 

 

Διαβάστηκε 881 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top