Το παραμύθι της «Ωραίας Κοιμωμένης» αναβίωσε η σχολή μπαλέτου «The Ballet House Μαρίνα Παρασκευά», αφήνοντας για ακόμη μια φορά κατάπληκτους τους γονείς, αλλά και το φιλό-χορευτικό κοινό που παρευρέθηκε στο Κηποθέατρο Λεμεσού «Μάριος Τόκας».


Τα μοναδικά σκηνικά, η μουσική, οι λαμπερές κοπέλες, αλλά και τα παιδάκια από τριών ετών με τα υπέροχα κοστούμια τους, ταξίδεψαν τους θεατές στον κόσμο του παραμυθιού, εντυπωσιάζοντας με τις χορευτικές τους ικανότητες και όχι μόνο.


Σε σύντομο χαιρετισμό της η διευθύντρια της σχολής Μαρίνα Παρασκευά ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το «The Ballet House Μαρίνα Παρασκευά» γιορτάζει φέτος 15 χρόνια ζωής, «δεκαπέντε χρόνια όπου αγαπάμε να διδάσκουμε και παθιαζόμαστε να χορεύου- με», είπε. Η κα Παρασκευά τόνισε, δε, ότι πρωταρχικός τους στόχος είναι να κάνουν το κάθε παιδί να αγαπήσει τον χορό και ταυτόχρονα να μάθει σωστά την τέχνη του μπαλέτου – χορού. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες της εκδήλωσης εδώ


«Στη σχολή μας προσφέρουμε μαθήματα υψηλού επιπέδου, από καταρτισμένους δασκάλους στο κλασικό, σύγχρονο, hip – hop, musical, ρεπερτόριο και μαθήματα ευλυγισίας και ενδυνάμωσης. Μέσα από τον χορό τα παιδιά εκπαιδεύονται να ελέγχουν το σώμα τους, μαθαίνουν τη σωστή τεχνική, αποκτούν ευλυγισία, ισορροπία και εκφραστικότητα», συμπλήρωσε.


Πρόσθεσε, δε, πως τα παιδιά της σχολής εξελίσσονται συνεχώς μέσα από τις παραστάσεις και τις εξετάσεις τους, σημειώνοντας ότι χτίζουν από την αρχή σωστά θεμέλια, ώστε οι μαθήτριές της να μπορούν πολύ εύκολα να εξασφαλίσουν θέσεις σε ανώτερες σχολές. Παράλληλα, είπε, τους δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουν σε διάφορους παγκόσμιους διαγωνισμούς, κάνοντας τα όνειρά τους πραγματικότητα.

 

 

Διαβάστηκε 414 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top