Φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο «Αυτό είναι Αγάπη» πραγματοποίησε η Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων Λεμεσού (Π.Ο.Α.Α.), με το σύνολο των καθαρών εσόδων να δίνεται στους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς της ορεινής Λεμεσού και Λάρνακας.

 

Οι Σταύρος Σαλαμπασό πουλος, Άντρια Σουρουλλά και Γεωργία Κόμπου μαζί με την μπάντα της Μουσικής Σκηνής Κύκλος, ένωσαν τις φωνές τους για τον συνάνθρωπο στο χώρο Ζάντε στην Παραμύθα. Σε σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΠΟΑΑ Λεμεσού Άντρος Γεωργιάδης ανέφερε πως ο όλεθρος της πύρινης λαίλαπας στην ορεινή Λεμεσό και Λάρνακα τους συγκλόνισε. «Η τραγική απώλεια τεσσάρων συνανθρώπων μας, τα ζώα που πέθαναν, οι πανέμορφες εκτάσεις πρασίνου γεμάτες ζωή και χρώματα που έγιναν στάχτη, το βιός τόσων συνανθρώπων μας που χάθηκαν εν ριπή οφθαλμού, μας πόνεσαν βαθιά. Θέλω να σας πω πως η πρώτη μας σκέψη στο Διοικητικό Συμβούλιο ήταν η αναβολή της αποψινής εκδήλωσης, κυρίως εις ένδειξη σεβασμού. Μετά από ώριμη σκέψη όμως και ενδελχή συζήτηση αποφασίστηκε ομόφωνα να προχωρήσουμε για έναν και μοναδικό λόγο, να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους. Όλοι μια γροθιά λοιπόν, γι’ αυτό και μόνο τον λόγο είμαστε απόψε εδώ, για να δώσουμε το σύνολο των καθαρών εσόδων στους συνανθρώπους μας που τόσο πλήγηκαν από την καταστροφή», είπε χαρακτηριστικά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

Όπως επισήμανε ο κ. Γεωργιάδης, «αυτό είναι αγάπη. Μια τεράστια ζεστή αγκαλιά για τον συνάνθρωπο, αυτό πρεσβεύει και η ΠΟΑΑ Λεμεσού. Μετουσιώνει την αγάπη και την αλληλεγγύη σε κάθε έναν που μας χρειάζεται, πολεμά τις διακρίσεις, αγωνίζεται δυναμικά, θαρρετά μα και με χαμόγελο για να διαμορφώσουμε μια καλύτερη κοινωνία»

Διαβάστηκε 452 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top